Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemøbler

>

Parasoller m.m.

>

Parasolfødder

Se vores store udvalg af parasolfødder

Her hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere varer i den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Vores brede sortiment indeholder parasolfødder fra eksklusive brands som Cane-Line, Skagerak (Trip Trap) samt vores eget brand Fog havemøbler og mange flere. Du kan købe dem i materialer som granit, beton og skiffer. Når du køber parasolfødder hos os, får du altid kvalitet for pengene.

Gør hverdagen nemmere

Har du lige købt en parasol eller er du på udkig efter en, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af fødder til. Med den rigtige fod er du sikker på, at din parasol står stabilt på underlaget. Hos os kan du købe dem i forskellige materialer, såsom beton, granit eller skiffer. De fås i forskellige designs alt efter, hvad du synes passer til din parasol og terrasse eller have. De fås desuden i forskellige størrelser. Der er masser af muligheder, når du shopper parasolfødder hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange populære brands

Hos os finder du Danmarks største udvalg af det eksklusive brand Cane-Line, der udstråler høj kvalitet og sørger for, at du har mindst mulig vedligeholdelse. Dette danske design har fokus på den komfort, så du er sikker på at blive tilfreds med dit produkt hver gang. Du finder ligeledes et stort udvalg af parasolfødder fra det populære brand Skagerak (Trip Trap), der med sit fokus på det æstetiske produkt i høj kvalitet og bæredygtighed helt sikkert vil give dig et produkt i særklasse. Når du køber en parasolfod fra Skagerak, er du garanteret god kvalitet for pengene. Hos os finder du et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb din parasolfod i granit online hos Johannesfog.dk

Når du leder efter en parasolfod, er det ikke helt irrelevant hvilket materiale, du vælger. Derfor har vi sørget for et bredt sortiment i forskellige materialer, når du handler hos os. Søger du f.eks. en parasolfod i granit, får du en model, der er stabil og elegant i udseende. Mange af vores modeller har håndtag, så de er nemme at håndtere, hvis du ønsker at flytte dem. Se også vores udvalg i sortmalet beton, der egner sig godt til mindre parasoller. De er flotte og elegante i designet og nemme at håndtere. Er du mere til skiffer, har vi også modeller i dette materiale. Med en parasolfod i skiffer får du ligeledes stabilitet og et vedligeholdelsesfrit produkt. Kig endelig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Løbende tilbud og bredt udvalg af parasolfødder

Vil du gerne være en af de første til at få de bedste tilbud på parasolfødder? Så vil vi helt sikkert anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil få fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt. Du kan ligeledes finde den aktuelle tilbudsavis online til enhver tid.