Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemøbler

>

Hængekøjer

Se vores store udvalg af hængekøjer

Her hos os finder du et bredt sortiment af hængekøjer fra det eksklusive brand Fatboy. Du kan købe dem i lækre materialer, som helt sikkert vil give dig en god komfort og masser af velvære. Hos Johannes Fog stræber vi nemlig altid efter at levere varer i den bedste kvalitet for pengene. Når vores kunder handler hos os, kan de altid forvente den samme høje rådgivning og service online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler en hængekøje til din terrasse, have eller et helt tredje sted.

Gør hverdagen nemmere

Har du en skøn terrasse, en fin have eller en hyggekrog i gården, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af hængekøjer. Vi har et bredt sortiment i forskellige materialer, der med garanti vil få dig til at føle dig "svævende". Med sådan en vil du kunne udnytte det bedste, som den danske sommer har at tilbyde. Der er mange typer hængekøjer. De fås desuden i forskellige materialer, såsom stof og net. Her hos os finder du dem i mange forskellige størrelser. Vi sørger nemlig altid for, at du har masser af muligheder, når du shopper hængekøjer hos os. De fås i den bedste kvalitet - og så holder de længe.

Vi forhandler alle de populære brands

Her hos os finder du et stort udvalg af det eksklusive brand Fatboy. De startede som store, behagelige sækkestole, og siden hen har de udvidet deres sortiment med f.eks. hængekøjer. Deres produkter er meget robuste, hvilket navnet Fatboy, som betyder ’tyk dreng’, også antyder. Den er så stabil, at du ingen grund har til bekymring, hvis du gerne vil tage en gyngetur.
Med en hængekøje er du garanteret en fantastisk komfort - den kan ikke sammenlignes. Det kan ofte være svært at lægge sig i en, og derefter kan det være svært at komme op igen. Med en køje fra Fatboy undgår du dette besvær. De har belagt køjen med PVC, som gør det nemmere at arbejde med. Med PVC får du ligeledes en endnu bedre komfort. Køjen kan desuden tåle lidt regn og blæst - hvilket kan forventes af den danske sommer. Hos os finder du altid et stort udvalg af produkter fra det populære brand Fatboy - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb hængekøje med stativ online hos Johannesfog.dk

Når man køber en hængekøje, kræver det normalt et par træer - men det er ikke nødvendigt med en fra Fatboy. De har nemlig været så smarte at lade et solidt stel i sort pulverlakeret stål følge med køjen. På den måde kan du placere den, hvor det passer dig. Derfor er det irrelevant, om du har en stor have eller en lille terrasse - der er næsten altid plads til en hængekøje med stativ. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhus og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på hængekøjer

Du kan være en af de første til at få de bedste tilbud på hængekøjer. Vi vil klart anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil få fremsendt den aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du kan også finde den aktuelle tilbudsavis online.

Fatboy

Se alle Fatboys produkter her.