Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemaskiner

>

Plæneklippere

>

Plæneklippere

Se vores store udvalg af håndskubbere

Vores brede sortiment indeholder håndskubbere fra det eksklusive brand Klippo. Du kan købe dem i forskellige størrelser og modeller. Når du shopper hos os, garanterer vi dig, at du bliver tilfreds med dit køb hver gang. Her hos Johannes Fog stræber vi nemlig altid efter at levere varer i den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan derfor altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker.

Gør din hverdag nemmere

Har du det helt rigtige udstyr, bliver arbejdet i haven en hel del sjovere. Trænger din græsplæne til at blive slået, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af håndskubbere. Er du ikke bleg for at skubbe selv, er dette den helt rigtige model for dig. Den er nem at have med at gøre og er særdeles miljøvenlig. Den larmer ikke men kan være et større arbejde, da der ingen motor er. En håndplæneklipper egner sig især godt til en mindre have. Der er flere muligheder, når du shopper havemaskiner hos os. Du får dem altid i den bedste kvalitet, og så er de nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

Vi har altid et stort udvalg af håndskubbere fra det populære brand Klippo, der udvikler, producerer og markedsfører havemaskiner i det højeste kvalitetssegment. Denne svenske virksomhed har produceret maskiner siden 1954, og deres kerneværdier er kreativitet og kvalitet. Når du køber en håndskubber fra Klippo, får du altid et produkt i den bedste kvalitet. Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb håndskubber online hos Johannesfog.dk

En håndskubber er kendetegnet ved, at den klipper græsset med knive, der minder om sakse. Enderne bliver klippet lige over, og græsset bliver dermed flottere at se på. En håndskubber er nem at vedligeholde og larmer mindre, men den er ikke god til langt græs og kan tage lang tid at bruge. Når du bruger denne model, skal du klippe græsset mindst én gang ugen, hvis ikke to. På den måde kan du få græsset til at ligne et tæppe. Desuden er den nem at vedligeholde, da cylinderklipperne stort set er selvslibende og derfor ikke kræver hverken olie eller justering. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på håndskubbere

Ønsker du at være en af de første til at få de bedste tilbud på håndskubbere, vil vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil vi - med det samme den er trykt - fremsende den aktuelle tilbudsavis. Du kan til enhver tid finde den aktuelle tilbudsavis online.