Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemaskiner

>

Plæneklippere

>

El Plæneklippere

Se vores brede udvalg af el plæneklippere

Her hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Derfor kan vores kunder altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Så tøv ikke med at komme til os, hvis din have trænger til at blive studset. Vores brede sortiment indeholder el plæneklippere fra eksklusive brands som Bosch og Ryobi. Du kan købe dem i forskellige størrelse og modeller. Når du shopper hos os, garanterer vi dig, at du bliver tilfreds med dit køb hver gang.

Gør hverdagen nemmere

Har du en mindre græsplæne, der trænger til at blive trimmet, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af el plæneklippere. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og modeller alt efter, hvad der er dit behov. Lægger du vægt på miljøvenligt havearbejde og høj effekt, er en el plæneklipper det helt rigtige valg for dig. De belaster ikke luften med udstødningsgasser, som benzindrevne gør, da de kører på strøm. Desuden er de specielt udviklet til privat brug. De er nemme at betjene og servicevenlige. Du har altid masser af muligheder, når du shopper el plæneklippere hos os. De fås altid i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

Vi har et stort udvalg af produkter fra populære brands. Leder du f.eks. efter en elektrisk græsslåmaskine, der er udviklet på baggrund af nye, banebrydende teknologier, kan du med fordel købe en fra det populære brand Ryobi. De er et af markedets mest dynamiske og stræber altid efter at optimere deres produkter. På den måde bliver deres produkter bedre og bedre. Leder du derimod efter en elektrisk græsslåmaskine, der lever op til den mest moderne teknologi? Så vælg en model fra det eksklusive brand Bosch. Deres maskiner er nemme at manøvrere, lette og komfortable at arbejde med og er yderst effektive.
Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb elektrisk plæneklipper online hos Johannesfog.dk

Havearbejdet bliver betydeligt lettere med den perfekte kombination af ergonomi og kraft i en elektrisk plæneklipper. På grund af dens lave vægt er den nemmere at styre og lettere at håndtere. Den vil helt sikkert få din have til at se skøn ud og give græsset en ensartet klipning. Denne type maskine har dog brug for strøm, og derfor er den mest velegnet til mindre græsplæner. Det skal være nemt at komme til en stikkontakt. Når du køber en elektrisk plæneklipper, undgår du samtidig at opholde dig i en ildelugtende os af benzin. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Løbende tilbud og bredt udvalg på elektriske plæneklippere

Ønsker du at være en af de første til at få de bedste tilbud på elektriske plæneklippere, vil vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil vi - med det samme den er trykt - fremsende den aktuelle tilbudsavis. Du kan til enhver tid finde aktuelle tilbudsavis online.