Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemaskiner

>

Højtryksrensning

>

Højtryksrensere

Se vores store udvalg af højtryksrensere

Vores brede sortiment indeholder højtryksrensere fra det populære brand Nilfisk. Du kan købe dem i forskellige størrelser og modeller. Vores kunder kan altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Her hos Johannes Fog stræber vi nemlig altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler et særdeles effektivt rengøringsredskab.

Gør hverdagen nemmere

Har du et eller flere udendørsarealer, der trænger til at blive gjort rent, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af højtryksrensere. Det er sjældent sjovt at gøre rent. Det kan dog gøres hurtigere udendørs. Er havemøbler blevet beskidte henover vinteren, eller trænger terrassen til at blive frisket op? Så kan dette hurtigt klares med en højtryksrenser. Med den helt rigtige model bliver det sjovere og nemmere at gøre rent udenfor. Du har altid masser af muligheder, når du shopper produkter hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

Her hos os finder du et stort udvalg af højtryksrensere fra det populære brand Nilfisk. De blev grundlagt med visionen om at fremstille og sælge produkter, der var af højeste kvalitet. De tilbyder deres kunder innovative produkter og løsninger, og deres værdier er professionalisme og kvalitet. Når du køber en alto højtryksrenser fra Nilfisk, får du et af de bedste produkter på markedet. Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb højtryksrensere online hos Johannesfog.dk

Når du køber en højtryksrenser, får du et meget effektivt rengøringsmiddel. Den sætter tryk på vand og kan dermed fjerne belægning, alger og mos fra eksempelvis fliser og tag. Du skal dog være opmærksom på overfladen. Nogle overflader kan måske ikke tåle trykket. Havemøbler skal eksempelvis ikke trænge til en reparation, når du begynder at rengøre dem med en højtryksrenser. Det samme gælder fliser, der skal ligge solidt.
Der findes forskelligt slags tilbehør til disse modeller. Køb eksempelvis specielle mundstykker, der egner sig godt til rengøring af havemøbler. Det er kegleformede børster med hår, som både håndterer alle hjørner, sprækker og kanter samt de større overflader. De kan både bruges på plast, træ og aluminium, som både kan være lakeret, rå eller malet. Kig lidt videre på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på højtryksrensere

Du kan være en af de første til at modtage de bedste tilbud på højtryksrensere. Vi vil klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor du vil få fremsendt den aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du kan også finde den aktuelle tilbudsavis online.