Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemaskiner

>

Hækkeklippere

Se vores brede sortiment af hækkeklippere

Vores brede udvalg indeholder hækkeklippere fra eksklusive brands som Bosch og Ryobi. Du kan købe dem i forskellige størrelser og modeller. Her hos Johannes Fog stræber vi nemlig altid efter at have et stort udvalg og levere varer i den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan derfor altid forvente den samme gode service og rådgivning online som i vores butikker. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis din hæk trænger til at blive klippet med det helt rigtige udstyr.

Gør din hverdag nemmere

Har du en stor eller lille hæk, du gerne vil have tæt og flot, kan du med fordel kigge lidt nærmere på vores udvalg af hækkeklippere. Vi vil klart anbefale dig at finde den frem 2 gange om året - klip den en gang i maj eller juni og en gang senere på sommeren. En hækkeklipper er et uundværligt redskab. Du kan klare arbejdet på kort tid med den rigtige model - desuden får du det bedste resultat. Der findes både batteridrevne, eldrevne og benzindrevne modeller. Vi sørger altid for, at du har masser af muligheder, når du shopper hos os. De fås i den bedste kvalitet og er næsten vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

Hos os finder du altid et stort udvalg af produkter fra populære brands. Vi har bl.a. hækkeklippere fra det populære brand Ryobi. Dette brand er et af markedets mest dynamiske, og de stræber altid efter at optimere deres produkter. Deres produkter bliver bedre og bedre pga. af deres kontinuerlige udvikling af banebrydende teknologier.
Vi har desuden et stort udvalg af det eksklusive brand Bosch, der producerer produkter, som lever op til den mest moderne teknologi. Vil du have en maskine, der er nem at bruge og manøvrere med, skal du vælge Bosch. De ligger bedre i hånden og er nemme og komfortable at arbejde med. Du får en effektiv hækkeklipper, når du køber en fra dette brand. Her hos os finder du altid et bredt udvalg - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb hækkeklippere online hos Johannesfog.dk

Det er vigtigt at gøre sig nogle tanker, før man vælger hækkeklipper. Der er nemlig forskellige modeller at vælge imellem. Skal du klippe meget længe og meget, kan du med fordel købe en batteridrevet hækkeklipper. Der behøver du ikke bekymre dig om at klippe en ledning over - og de holder længe uden opladning. Dog er de tunge at håndtere. Vælger du en eldrevet hækkeklipper, får du en større rækkevidde og kan klippe tykkere grene over. Klingen er nemlig længere. Du kan dermed spare træk og slipper desuden for afbrydelser pga. lavt batteriniveau. Til sidst kan du vælge en benzindrevet hækkeklipper, der er effektiv, hvis du har en stor hæk. Dog kan den larme meget. Kig lidt videre på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Løbende tilbud og bredt udvalg af hækkeklippere

Vil du være en af de først til at få de bedste tilbud på hækkeklippere? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt. Du finder den ligeledes online.