Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Havemaskiner

>

Græstrimmere

Se vores brede sortiment af græstrimmere

Her hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere varer i den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan derfor altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker. Vores brede sortiment indeholder græstrimmere fra eksklusive brands som Bosch og Ryobi. Du kan købe dem i forskellige størrelser og modeller. Når du shopper hos os, garanterer vi dig, at du bliver tilfreds med dit køb hver gang.

Gør din hverdag nemmere

Er udstyret i orden, bliver dit arbejde med haven en hel del sjovere. Har du en græsplæne, der trænger til at få trimmet kanterne? Så kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af græstrimmere. Med den rigtige model kan du give din græsplæne kanter, der har et fint og flot trimmet finish. Der findes forskellige modeller, du kan vælge imellem. Du kan få en græstrimmer på batteri, der er ledningsfri. Denne vil spare dig for besværet med at skulle bruge strøm. Du kan også få en græstrimmer med benzin. Der er flere muligheder, når du shopper græstrimmere hos os. Du får dem altid i den bedste kvalitet, og så er de nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

Hos os finder du et stort udvalg af populære brands. Vi har bl.a. græstrimmere fra det populære brand Bosch. De producerer produkter, som altid lever op til den mest moderne teknologi. Deres maskiner er nemmere at bruge og manøvrere med - og så ligger de bedre i hånden. De er lette og komfortable at arbejde med og kan være yderst effektive. Mange af deres produkter har nemlig lithiumion-batterier.
Vi har desuden et bredt udvalg af græstrimmere fra det eksklusive brand Ryobi. De er et af markedets mest dynamiske. De stræber altid efter at optimere deres produkter. Hvert år udvikler de nye, banebrydende teknologier, så deres produkter kan blive bedre og bedre. Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb græstrimmere online hos Johannesfog.dk

Det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser inden valget af græstrimmer. Er det store vækster af ukrudt eller uønsket plantebevoksning, du skal have fjernet, eller er det blot kanterne på græsplænen, der skal ordnes? Du finder næsten alle slags modeller her hos os. Der er helt sikkert en, der dækker dit behov. Har du f.eks. en have, der er ved at blive invaderet af skvalderkål, er det perfekte valg helt sikkert en græstrimmer. Klipper du skvalderkålen ned tre gange om året med denne model, kan du komme det til livs. Vil du derimod gerne have skarpe og lige kanter på din græsplæne, kan vi klart anbefale dig at købe en kantklipper. Den vil spare dig tid og kræfter. Du kan bruge den alle steder, både ved stakittet, frugttræerne eller rundt om blomsterbedet. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på græstrimmere

Vil du gerne være en af de første til at få de bedste tilbud på græstrimmere? Så vil vi helt sikkert anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil du få fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt. Du kan ligeledes finde den aktuelle tilbudsavis online til enhver tid.