Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Havemaskiner

Se vores store udvalg af havemaskiner

Vores brede sortiment indeholder havemaskiner fra Klippo, Bosch, Ryobi, Flymo, Mcculloch og mange flere. Du kan købe dem i forskellige størrelser og modeller. Her hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan derfor altid forvente den samme gode rådgivning og service online, som i vores butikker. Så tøv ikke med at komme til os, hvis din have trænger til en ordentlig omgang med de bedste maskiner.

Gør hverdagen nemmere

Har du en stor have eller et udendørsareal, der trænger til at blive top trimmet? Så kan du med fordel kigge lidt nærmere på vores udvalg af havemaskiner. Du kan købe dem i forskellige størrelser og modeller alt efter, hvad du har af behov. Med den helt rigtige havemaskine vil det blive nemmere og sjovere at arbejde med at holde din have. Desuden kan du få mere tid til at nyde resultatet bagefter. Du finder et stort udvalg af græstrimmere, hækkeklippere, højtryksrensere, kompostkværne, plæneklippere og mange flere. Du har nemlig altid masser af muligheder, når du shopper havemaskiner hos os. De fås i den bedste kvalitet og er næsten vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

Her hos os finder du et stort udvalg af havemaskiner fra det populære brand Bosch. Med en maskine fra dette brand er du altid garanteret et produkt, der lever op til den mest moderne teknologi. Hos Bosch handler det om at lave havemaskiner, der ligger bedre i hånden, er nemmere at bruge og at manøvrere. På den måde kan du klare arbejdet med hus og have let og komfortabelt. Mange af Boschs produkter har desuden lithium-ion-batterier, der gør dem yderst effektive og lette.
Vi har desuden et bredt udvalg af havemaskiner fra det populære brand Klippo, der udvikler, producerer og markedsfører dem i det højeste kvalitetssegment. Det er en svensk virksomhed, der har produceret maskiner siden 1954, og kerneværdierne for dem er kvalitet og kreativitet. Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb havemaskiner online hos Johannesfog.dk

Når du skal vælge den rigtige havemaskine, er der flere ting, du skal overveje. Alt efter hvor stor din have eller dit udendørsareal er, skal du f.eks. overveje størrelsen. Hvis du har en stor have med brede græsplæner, er det mest fordelagtigt for dig at købe en plænetraktor, da denne vil kunne spare dig for en masse tid og energi ved at slå græsset. Er det derimod en mindre græsplæne, kan du sagtens nøjes med en almindelig plæneklipper. Vi har både eldrevede og motordrevede modeller. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Løbende tilbud og bredt udvalg af havemaskiner

Du kan være en af de første til at få de bedste tilbud på havemaskiner! Vi vil klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor du vil få fremsendt den aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du kan også finde den aktuelle tilbudsavis online.

Plæneklipper

Hvis du vil se mere om plæneklippere kan læse mere om valg af plæneklipper her.

Se vores udvalg af:

Batteriklipper

Benzinklipper

Elklipper

Håndskubber

Robotklipper