Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Haveartikler

>

Haveredskaber

>

Haveværktøj (skærende værktøj)

Se vore store udvalg af haveværktøj

Hos Johannes Fog spænder vores sortiment over haveredskaber fra populære brands som Fiskars og Gardena, og de fås i en super kvalitet for pengene. Du finder blandt andet haveværktøj til beskæring så som grensakse og hækkesakse samt udtyndingsknive. Lad os gøre din hverdag nemmere med det rigtig haveværktøj På den måde kan du holde din have på den bedst mulige måde. Kig dig omkring her på shoppen og se det store udvalg. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Gør dit havearbejde endnu nemmere

Vil du gøre dit havearbejde nemmere, kan du med fordel se lidt nærmere på vores sortiment af haveværktøj. Med det rigtige udstyr, er det lettere at holde haven pæn. Har du grene der stikker ud eller måske nogle buske eller frugttræer, der trænger til at blive beskåret? Så er det nødvendigt med noget lækkert haveværktøj, så grenene kan få et pænt og lige snit. Vælger du ergonomiske redskaber, beskytter du samtidig din krop, ryg og led mod skader. Gør derfor havearbejdet til en udmærket motionsform med haveværktøj i topkvalitet. 

Kvalitet fra Fiskars

Hos os finder du altid et bredt sortiment af kvalitetsprodukter fra populære brands. Se f.eks. vores udvalg af produkter fra Fiskars, der har lavet værktøj til private og professionelle siden 1649. Fiskars er den ældste virksomhed i Finland og er den førende globale leverandør af haveværktøj og andre haveredskaber. Find altid de mest populære brands hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb haveværktøj online hos Johannesfog.dk

Når du skal arbejde i din have, er der masser af nyttigt haveværktøj, du kan have gavn af. Grensake er f.eks. næsten uundværlige redskaber til havens mange strittende grene. Kig endelig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg af redskaber til hus og have.

Altid høj service

Uanset om du besøger Bolig & Designhuset eller vores Trælast & Byggecenter eller shopper online på shoppen her, så kan du forvente en høj service. Du er altid velkommen til at sende os en mail på kontakt@johannesfog.dk eller ringe til os på tlf. 45 87 10 01, hvor vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og rådgive dig på bedste vis. Køb trygt dit haveværktøj hos os.