Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Grill

>

Kulgrill

Se vores store udvalg af kulgrill og bordgrill

Her hos Johannes Fog finder du altid et bredt sortiment af kulgrill, kuglegrill og bordgrill fra eksklusive brands som Eva Solo, Morsø og Weber, og du får dem altid i den bedste kvalitet. De fås i forskellige designs og størrelser. Desuden kan du købe både kulgrill og bordgrill i flere forskellige materialer, bl.a. i solidt emaljeret støbejern, som har nogle uovertrufne egenskaber, når det kommer til at grille. Hos os stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet, og vores kunder kan forvente den samme høje service og rådgivning online som i vores butikker.

Gør hverdagen nemmere

Bordgrill og kulgrill er efterhånden blevet mange danskeres favorit, når det kommer til valg af grill til terrassen og haven. De fås i forskellige størrelser og varianter og vil helt sikkert tilfredsstille dine behov, når det kommer til at få en god grilloplevelse. Med en kulgrill har du forskellige måder at grille på. Du kan bruge indirekte varme til madvarer med lang tilberedning. Du kan også bruge direkte varme til råvarer, der kun behøver kort tid men gerne må steges hårdt. Desuden er den cirkulære varme ganske velegnet til kager, pizza, store stykker kød og brød. Med en bordgrill kan du flytte grillen og lave mad, hvor du har lyst. Der er mange muligheder, når du køber en bordgrill og kulgrill hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

Hos os finder du et stort udvalg af kuglegrill og bordgrill fra det populære brand Morsø, hvor bl.a. Kaare Klint har sat standarden for deres tidløse design. De har altid været foran, når det kommer til funktionalitet, miljø og sort støbejern. Deres historie strækker sig helt tilbage til 1853 og er præget af innovation og nytænkning. Når du køber bordgrill og havepejs fra dette brand, får du det bedste.

Vi har ligeledes et stort udvalg af bordgrill fra Eva Solo, der som et ungt, dansk designfirma i 10 år har tilbudt produkter til hjemmet og til haven. Når du køber en grill fra dem, får du et produkt baseret på både erfaring og ungdom - den perfekte kombination. Hos os finder du altid et stort udvalg af populære brands - kig forbi og lad dig inspirere.

Bredt udvalg og løbende tilbud på bordgrill og kuglegrill

Vil du gerne være en af de første til at få de bedste tilbud på havepejse, bordgrill og kulgrill, vil vi klart anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil vi - med det samme, den er trykt - fremsende den aktuelle tilbudsavis. Du kan til enhver tid finde den aktuelle tilbudsavis online.