Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Grill

>

Kombinationsgrill

>

Kombinationsgrill

Se vores store udvalg af kombigrill

Vores store sortiment indeholder kombigrill fra det eksklusive brand Jensen Grill, og de fås i forskellige størrelser med forskellige funktioner og designs. Vi har desuden et bredt udvalg af grilltilbehør, som helt sikkert vil gøre din grilloplevelse endnu bedre. Her hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere god kvalitet for pengene. Vores kunder kan derfor altid forvente den samme høje service og rådgivning online som i butikkerne.

Gør hverdagen nemmere

Kunne du godt tænke dig at grille på terrassen og ikke bruge særlig lang tid på det? Så kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af kombigrill. De er efterhånden blevet fast inventar på manges terrasser - formentlig pga. deres mange gode funktionaliteter og det flotte ydre. Med denne type grill er det ikke længere besværligt at lave grillmad. Her får du masser af kreative kulinariske muligheder. Med en kombigrill kan du vælge enten at lave mad med gas eller kulgrill, eller du kan vælge dem begge og kombinere dem. Du kan eksempelvis bruge gassen til at tænde kullene hurtigt og nemt, så de er klar på 10-15 minutter. Der er mange muligheder, når du shopper kombigrill her hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler alle de populære brands

Her hos os finder du et stort udvalg af kombigrill fra det populære brand Jensen Grill. Deres første grill blev lanceret i 2010 og siden har de designet, udviklet og produceret high-end grill til både private og professionelle. Dette brand laver produkter i særklasse. Deres designs er tidløse, og der er kræset om kvalitet og funktionalitet samt smarte detaljer. Det er ikke bare en grill - det er den perfekte grill til alle grill-elskere. Her skal du ikke gå på kompromis. Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb din næste kombigrill online hos Johannesfog.dk

Når du skal vælge hvilken kombigrill, du gerne vil købe, er der flere muligheder, når du shopper hos os. Vi har sørget for et bredt udvalg, så du har mulighed for at vælge netop den model, du har behov for. Med en kombinationsgrill kan du lave mad på rekordtid - den sparer dig nemlig for ventetid ved, at du hurtigt kan varme den op. Du er helt sikker på at få succes på terrassen, hvis du køber en kombigrill. Denne type grill er nem at slukke efterfølgende, og temperaturen er nem at styre - og så smager maden fantastisk. Kig lidt videre på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på kombinationsgrill

Vil du være en af de første til at få de bedste tilbud på kombinationsgrill? Så vil vi helt klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil vi fremsende den aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du kan altid finde den aktuelle tilbudsavis online.