Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Grill

>

Gasgrill

Se vores store udvalg af gasgrill

Vores brede udvalg rummer gasgrill fra eksklusive brands som Bon-Fire, Eva Solo og Weber. Når du køber denne type grill, er du sikker på at få succes på terrassen. Der er mange fordele ved en gasgrill. Du kan bl.a. hurtigt og let få tændt op, og varmen er nem at kontrollere. Dette giver dig det mest optimale resultat hver gang. Her hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Derfor kan vores kunder altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker, når de handler hos os.

Gør hverdagen nemmere

Vil du gerne sidde på terrassen og grille, kan du med fordel kigge lidt nærmere på vores gasgrill. Med denne type grill kan du være klar med maden i løbet af få minutter. Den er effektiv, hurtig og nem at grille på. Du undgår desuden bøvl med røg, aske og lang optændingstid. Grillen er nem at slukke efterfølgende, og temperaturen er nem at styre - og så smager maden fantastisk. Vi har gasgrill i forskellige størrelser til forskellige priser, så du har masser af muligheder. Når du shopper gasgrill hos os, får du et produkt i den bedste kvalitet til den bedste pris.

Vi forhandler mange populære brands

Her hos Johannes Fog finder du et stort udvalg af gasgrill fra det eksklusive brand Weber. Dette er uden tvivl en optimal hverdagsgrill. Siden 1952 er Weber blevet et kvalitetsbrand verden over. Når du køber en Weber gasgrill, er du garanteret en moderne grill i topklasse. Vi har desuden et bredt udvalg fra Eva Solo, hvis værdier er markante linjer, enkelthed og høj brugsværdi. Hvis du vælger Eva Solo, får du eksklusivt dansk design. Se vores brede udvalg af populære brands lige her og lad dig inspirere.

Køb gasgrill online hos Johannesfog.dk

Med denne type grill har du det perfekte værktøj til de hektiske hverdage samt de specielle lejligheder. Alt efter hvor mange brændere grillen har, er der forskellig fleksibilitet. På den måde kan du lave forskellige avancerede retter. Her hos Johannes Fog finder du alt fra helt simple modeller til de lidt mere avancerede. Kom forbi en af vores butikker og lad os hjælpe dig med at finde den grill, du står og mangler. Vi har desuden et bredt udvalg af grilltilbehør.

Bredt udvalg og løbende tilbud på gasgrill

Vil du gerne være en af de første til at få de bedste tilbud på gasgrill? Så vil vi helt sikkert anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt. Du kan til enhver tid finde den aktuelle tilbudsavis online.