Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Grill

>

Bålsteder

Se vores store udvalg af bålsteder og havepejse

Vores brede udvalg rummer bålsteder fra eksklusive brands som Menu, Weber og Skagerak. Når du køber et bålsted, er du sikker på at få succes på terrassen. Du har desuden mulighed for at transportere det rundt, som du ønsker - det er nemlig småt og praktisk. Her hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere varer i den bedste kvalitet for pengene. Derfor kan vores kunder altid forvente den samme gode service og rådgivning online som i vores butikker, når de handler hos os.

Gør hverdagen nemmere

Vil du gerne sidde på terrassen, i haven eller i gården og grille, kan du med fordel kigge lidt nærmere på vores udvalg af bålfade. Med det kan du være klar til at grille i løbet af kort tid - alle steder. Det er med til at skabe hygge og varme, og så er det ideelt til at bage snobrød og riste skumfiduser på. Her kan du købe dem i forskellige størrelser og materialer alt efter, hvad du godt kunne tænke dig. Du har nemlig altid masser af muligheder, når du shopper bålfade hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange populære brands

Her hos os finder du altid et stort udvalg af bålsteder fra det eksklusive brand Weber. Siden 1952 har de udviklet sig til et kendt kvalitetsbrand. Når du køber et produkt fra dem, får du et produkt i topklasse, der altid garanterer dig lækker grillmad. Vi har desuden et varieret udvalg af bålsteder fra det populære brand Menu. De er kendetegnet ved at have et flot og super funktionelt design, der passer ind i de fleste hjem både inden- og udendørs. Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb bålfad online hos Johannesfog.dk

Når du leder efter et bålfad til din terrasse eller have, er materialevalget ikke helt irrelevant. Derfor kan du købe dem i mange forskellige materialer hos os. Du kan bl.a. købe bålfade i støbejern, som er et populært vedligeholdelsesfrit materiale. Det er af høj kvalitet og holder godt på varmen, så du kan grille i lang tid af gangen og eventuelt bruge fadet som terrassevarmer senere på aftenen. Fadet fungerer allerbedst, når det er hævet ca. 40 centimeter over jorden. Se også vores udvalg i oxideret stål. Det er et let materiale, som nemt transporteres. Efter noget tid vil det oxiderede stål få en smuk, rusten overflade, hvilket er en del af designet. Find modeller i begge materialer her på hjemmesiden eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på bålfad i støbejern

Vil du være en af de første til at modtage de bedste tilbud på bålsteder? Så vil vi klart anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil du få fremsendt den aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du finder også den aktuelle tilbudsavis online.

Køb havepejs online hos Johannesfog.dk

Vil du forlænge anvendeligheden af din terrasse? Så kig lidt nærmere på vores udvalg af havepejse. Med en havepejs i støbejern har du rig mulighed for at pynte og varme på alle udemiljøer omkring dig. Dette gælder også fra de tidligere forårsmåneder, de kølige sommeraftener og helt frem til det begyndende efterår. Med en havepejs i støbejern får du et næsten vedligeholdelsesfrit produkt, der er flytbart og kan drejes i forhold til indretning og vind. Kig lidt videre på vores hjemmeside efter havepejse eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.