Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Grill

Se vores store udvalg af grill

Vores store udvalg indeholder grill fra eksklusive brands som Eva Solo, Weber, Jensen og mange flere. De fås i forskellige størrelser med forskellige funktioner og designs. Vi har desuden et bredt udvalg af smart grilltilbehør, som helt sikkert vil gøre din grilloplevelse endnu bedre. Hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere kvalitet. Vores kunder kan forvente den samme høje service og rådgivning online som i vores butikker.

Gør hverdagen nemmere

En kuglegrill er efterhånden blevet fast inventar på mange terrasser. Det er hovedsageligt på grund af de gode funktionaliteter og det flotte ydre. Den er efterhånden også blevet mange danskeres foretrukne favorit. Med denne model kan du lave mad på forskellige måder. Du kan bruge indirekte varme til madvarer, der kræver en længere tilberedning. Du kan også vælge direkte varme, hvis du skal stege noget i kort tid. Der er mange muligheder, når du køber en kuglegrill her hos os.

Vi forhandler alle de populære brands

Her hos os finder du et stort udvalg af grill fra det populære brand Weber. De har siden 1952 udviklet sig til et kendt kvalitetsbrand. Deres modeller er i topklasse og garanterer dig altid lækkert grillmad. Vi har desuden et varieret udvalg fra JensenGrill - de laver produkter i særklasse. Designet er tidløst og har masser af funktionalitet samt smarte detaljer som kombinationen af kul og gas i en. Vi har også et lækkert sortiment af grilltilbehør fra tyske Rösle, der har lavet kvalitetsprodukter i over 125 år. Uanset hvilket brand du er til, vil du helt sikkert blive tilfreds.

Køb din næste grill online hos Johannesfog.dk

Du finder ligeledes gasgrill her hos os. De kan spare dig for lange ventetider og bliver hurtigt varme. Vi har et bredt udvalg af modeller i god kvalitet - de vil gøre det super nemt for dig at tilberede aftensmaden på terrassen. Kom til os, hvis du står og mangler den helt rette model til dit behov. Kig endelig videre her på hjemmesiden eller kom forbi Bolig og Designhuset og se vores brede udvalg. Vores dygtige og kompetente personale står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model.

Bredt udvalg og løbende tilbud på grill

Vil du være en af de første til at modtage de bedste tilbud på grill, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Med det samme den er trykt, vil vi fremsende den aktuelle tilbudsavis - du kan ligeledes til enhver tid finde den aktuelle tilbudsavis online.

Brands

Ønsker du en grill i et bestemt mærke, kan du finde den her:

Eva Solo

Hot Wok

Jensen Grill

Morsø

Napoleon

Weber

Se mere om de enkelte brands her.