Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Fatboy

>

Stole

Fatboy stole

Fatboy har både designet stole, der er oppustelige og stole, der kan fyldes med sand. Dermed vælger du selv hvilket udtryk, dit nye møbel skal give.

Oppustelige stole

De oppustelige stole er CH-Air og hundene Dolly og Hot Dog. CH-Air er en behagelig lænestol, der giver en følelse af at side i luften. Den er stilfuld og behagelig. Det eneste du skal bruge er en pumpe. Du kan tage den med dig alle steder, så du altid kan sidde behageligt.

Dolly og Hot Dog er menneskets bedste ven. De er ikke så krævende - alt de behøver er luft. De er formet som ballonhunde og giver dig en kombination af kunstværk og stol. du kan få hundene i 3 forskellige farver.

Stole med sand 

Condrete Seat er i modsætning til navnet en super let stol. Den er stilfuld og ikonisk. Den kan bruges både som stol og som sidebord, hvilket gør den praktisk i både haven og indendørs. 

Men der er et twist i stolen! Hvis du skruer låget af i budnen, har du mulighed for at fylde Concrete op med sand. På den måde giver du stolen mere vægt og gør den ekstra stabil og robust. 

Pift den op med en farverig pude fra Fatboy, så er den klar til fest!