Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Fatboy

>

Lamper

Fatboy lamper

Vores Fatboy sortiment byder på forskellige lamper, som du kan bruge indendørs og udendørs. Der er lamper til el eller batteri og lamper med stearinlys. Hver lampe skaber et specielt lys, der spreder hygge og gode stunder.

Edison

Fatboy Edison the Medium Lamp er en perfekt lampe til terrassen, stuen eller børneværelset. Den er energibesparende og har 3 lysstyrker. Der er et indbygget genopladeligt batteri, så du ikke skal købe batterier i flæng.

Fatboy Candlelight skærm til Edison

Hos os kan du købe en skærm til Edison the Petit. Du kan købe lige den skærm, der passer til dit hjem og din smag. Du kan skifte lmapeskærmene ud, så de passer til det arrangement, du skal holde eller den stemning, du ønsker at skabe.

Transloetje

Fatboy Transloetje ligner Edison the Petit, men den giver et andet udtryk. Den er produceret i gennemsigtig plastik materiale med en transperant farve. Det er med sikkerhed, at denne lampe vil skille sig ud fra dine andre lamper. Transloetje er transportabel og kan tages med på terrassen eller i stuen - den skal kun lades op, når batterierne er ved at løbe tør.

Rockcoco

Verdens første udendørs lysekrone! Du kan bruge lampen både indendørs og udendørs. Rockcoco kombinerer elegance med sædvanlig hverdagsbrug. Den fungerer på LED-teknologi og er en kombination af glamour med islæt af rock. 

Både Edison og Rockcoco kan styres med en vandafvisende remote, så du kan dæmpe lyset, så den helt rigtige stemning opnås.