Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Lamper

>

Julebelysning

Julebelysning til hele året

Lys op i mørket og spred en varm og hjemlig atmosfære.  Indret med lystræer og juletræer, net, gardiner, iskrystaller, lanterner, frostklar blomster og delikate lyskæder. Hos Fog fører vi kun de bedste mærker fra Sirius og Nordlux. Det sikrer dig en god og stærk kvalitet til al slags vejr. Selv om vi mest tænker på lyskæder som noget der hører vinteren og julen til, kan de sagtens bruges hele året. Både en lyskæde eller et par LED bloklys kan skabe en fantastisk hyggestemning en sen sommeraften.

Lyskæder

Pynt op med frostklare vinter blomster, stjerner eller snefnug i haven, eller lys op omkring huset med lange transparente eller grønne lyskæder, gardiner, eller netlys. I vores udendørs sortiment finder du også fx Tech-Line lyssystemer, hvor du kan tilslutte op til 8000 LED-lys. Det giver et overdådigt ydtryk, men er samtidigt skånsomt mod elregningen.
Dekorer med lyskæder og skab en skøn atmosfære i eller omkring dit hjem. Sirius har et stort sortiment af lyskæder - krabbekæder, netlys, gardinlys, lys til din flagstang, små fine batteri lys, eller farvede party lys. Du kan dekorer både indendørs og udendørs. Fordyb dig i det store udvalg af former og figurer, med transparente eller farvede kæder.

Batteri lyskæder

De små lyskæder med LED lys er lette at forme og pynte til alverdens dekorationer, da de alle er batteridrevne og kan derfor placeres overalt. En del af kæderne har desuden indbygget timerfunktion. Disse lyskæder er godkendt til udendørsbrug, men kan selvfølgelig også bruges indendørs. Du kan købe batterier til dine kæder her på shoppen.

LED stearinlys

INGEN røg, sod, eller brandfare. Alle Sirius lysene er lavet i ægte stearin, og har et smukt vintage look. De kan placeres overalt i hjemmet, dog ikke i direkte sollys, da stearinlysene kan smelte. Alle lys er med energisparende timerfunktion. LED lys skaber en hyggelig stemning er særdeles velegnet hvis du har småbørn eller husdyr, da du undgår brandfaren. Sirius Tenna eller Sirius Sara bloklys kan også virke afskrækkende effekt på indbrudstyve.

Lystræer

Smuk og minimalistisk lyskunst - let at dekorer og opsætte. Vi har et stort udvalg af lystræer i forskellige udformninger og med forskellig antal LED lys både til indendørs og udendørs brug. Du kan således vælge det traditionelle Rasmus træ, Alex træet med sne eller Troll træet, der ligner en troldebusk med lys.

Bolette lys

Bolette er en serie af lyskæder med fine håndlavet bolde af bomuldstråde. Trådene bliver sirligt vævet rundt om små plast balloner hvorefter de dyppes i et kar af naturgummi lim. Et smukt håndværk er nu blevet til en fabelagtig interiør belysning.

Borddekoration

Med Sirius lys er det let at lave dekorationer, bordpynt, sprede hygge i vindueskarme, eller oplyse en kedelig og mørk krog i hjemmet.

Lanterner

Det bedste ved den mørke tid er de smukke lys i de danske haver, altaner, og terrrasser. Sirius lanternerne er af høj kvalitet og er produceret til de nordiske kolde og vindblæste vintre. Sirius lysene er altid produceret efter de nyeste teknologier, og er forsynet med lavenergipærer.

Lys til ophæng

De skønne lysdekorationer fra Sirius giver en dejlig stemning i hjemmet. De er lette at opsætte. Hæng dem eventuelt i vinduet, så får du glæde af lysene både inde og udenfor.