Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Køkkenartikler

>

KitchenAid

ET VÆLD AF KØKKENMASKINER FRA KITCHENAID

Du kender garanteret Kitchenaid, som udvikler et væld af forskellige køkkenmaskiner til at gøre din hverdag nemmere. Producentens maskiner som tager sig godt ud i mange danske køkkener er kendt for sit ikoniske design og høje kvalitet. Vi møder dig med et meget bredt udvalg af køkkenmaskiner, så hvad end dit behov er i køkkenet, så har vi din kommende hjælper klar. Vores sortiment byder på følgende varetyper: blendere, brødristere, elkedler, foodprocessors, håndmixere, kaffebryggere, kaffekværne, kaffemaskiner, piskeris og det store gennembrudsprodukt røremaskinen. Men det er ikke det hele, hvis du mangler en toaster, kødhakker, eller måske en citruspresser, så kan du få alt sammen lige her på webshoppen. Alle Kitchenaids produkter findes i farverne rød, creme, sølv og sort. Dermed kan du selv vælge, hvilken farve dine produkter skal have, så det passer bedst til dit køkkens udtryk. Vi byder dig naturligvis også velkommen til at komme og høre mere om vores spændende produkter i vores bolig & designhus i Lyngby. Her har vi et professionelt personale, som altid står klar til at hjælpe dig i mål.

 

DERFOR SKAL DU KØBE KITCHENAID

Et køkkenbord kan hurtigt blive fyldt op med en masse forskelligt udstyr, da det er muligt at købe maskiner som er ment til blot ét formål. Dette er en udfordring som er kitchenaid velbekendt. Problemet har de prøvet at imødekomme ved at få flere funktioner ned i ét apparat. Nogle af deres blendere kan f.eks. både blende dej, væsker, grøntsager og is. Det vil sige, at du kan bruge blenderen til mange forskellige former for mad. Apparater fra denne producent er altså for dig som vil have færre køkkenmaskiner på bordet, som kan bruges i flere henseender end blot ét. Hvis du er typen som gerne vil have ro, når du kommer hjem og skal lave mad, så har du behov en lydsvag køkkenmaskine som ikke giver dig hovedpine midt i madlavningen. Kitchenaids maskiner efterkommer dette krav uden, at det er på bekostning af motorens ydeevne. Du får altså maskiner med massere kraft og minimal støj hvilket gør din madlavning til en leg. Udover teknologiernes høje funktionalitet og evne til at imødekomme dine behov, så er apparaterne også unikke i deres design og visuelle udtryk. Hvis du ligesom mange andre går op i at have et pænt køkken, så kan du med fordel placere Kitchenaid produkter i dit køkken.

 

HISTORIEN STARTEDE MED EN INNOVATION

Et udbrud fra en kvinde i 1919 blev starten på hele historien. Ordene ”den bedste køkkenhjælp” blev taget ud af munden fra kvinden og blev impulsivt transformeret til virksomhedens varemærke. Nok var et elektronisk piskeris en stor innovation for sin tid, men dette betød også, at mange forbrugere skulle overbevises om, at elektroniske apparater skulle blande sig i madlavningen. Dette var en udfordring for Kitchenaid, men løsningen var genial og meget atypisk for sin tid. Producenten fik produkterne ud til datidens store berømtheder, som hurtigt anderkendte produkterne gennem deres store talerør, hvilket skabte stor efterspørgsel efter det elektroniske piskeris. Virksomheden var nytænkende i forhold til det teknologiske aspekt. Det i sig selv gjorde hverdagen nemmere for datidens masser. Med den teknologiske kompetence på plads, blev der plads til at tænke på design. Virksomheden havde store ambitioner og slog sig sammen med nogle verdenskendte designere, hvilket skulle vise sig at være en god idé. Dette realiserede stor anderkendelse af produkterne og flere designpriser blev tilføjet til Kitchenaids historie igennem 20’erne og 30’erne. Op igennem tiden kom der sidenhen flere innovationer som blandt andet opvaskemaskinen og en af de bedste mixere på markedet.

 

VIRKSOMHEDEN I DAG

I dag er producentens navn yderst velkendt ude hos masserne, som et brand der giver et unikt look til køkkenet, men samtidigt også er et højfunktionelt produkt, hvor der er kræset for detaljerne. Deres køkkenmaskiner kan købes på alle verdenens kontinenter, hvilket fortæller lidt om den størrelse og plads, at producenten igennem mange år har fået i markedet. På nuværende tidspunkt bringer virksomhedens 100 års jubilæum i 2019 stor glæde hos organisationen. I denne sammenhæng bliver forbrugerne budt på nye produkter fra Kithenaid, hvor fokus er et klassisk udtryk i spændende farver til at præge dit køkken med en snært af retro. 

 

GØR LIVET LETTERE MED KØKKENMASKINER

For mange er en smoothie eller måske en milkshake et lækkert mellemmåltid eller snack. Med en blender kan du altid lave det appetitlige mellemmåltid lige i dét øjeblik, hvor sulten og lysten melder sig. Du bliver altså fri for at gå langt og betale mange penge for dit mellemmåltid og samtidigt skal du ikke vente.

Måske er du en af dem der glædeligt nyder din kop kaffe om morgenen sammen med en god ristet franskbrød eller bolle. Der er flere situationer, at der kan ødelægge denne glade morgenstund for dig og disse har Kitchenaid prøvet at imødekomme. Producentens brødristere har en varmeholdningsfunktion, som sikre at dit brød holdes varm i tilfælde af, at du begynder at lave noget andet. Der er intet værre end at komme tilbage til en kold ristet franskbrød. Hvis du har glemt at tage brød op af fryseren, så gør det heller ikke noget, da risteren har en optøningsfunktion.

Hvem har ikke prøvet at bruge en håndmixer, hvor ens blanding sprøjter udover tøj og bord. Virksomheden fremstiller håndmixere med op til ni hastigheder, som gør det muligt for dig at piske lette som tunge blandinger. Dette betyder også, at du kun behøver en mixer, da den både kan bruges til sauce, forskellige dejarter osv.