Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Elfa

Elfa

Siden slutningen af 1940'erne har Elfa produceret opbevaringssytemer. Du kan skabe personlige, smarte og enkle opbevaringsløsninger til stuen, værelset eller f.eks. garagen. Elfa er førende inden for deres branche, og du er sikker på at få kvalitet, hvis du vælger et Elfa produkt.

Elfa ClassicElfa Classic

Med et system fra Elfa Classic får du en fleksibel og smart indretning. Her kan du få både væghængte og fritstående produkter. Her kan du lave din egen løsning ned til  mindste detalje. Produkterne er robuste og slidstærke, og du får 10 års garanti.

 

Elfa Decor

Elfa Décor

Her får du den mest eksklusive og stilfulde indretning til dit hjem. Med produkter i ægte birk, valnøddebejdset birk og hvid er du sikret et raffineret look. Kombiner træ og metal og opnå en både smart, stilfuldt og praktisk opbevaringsplads. Både væghængte og fritstående elementer kan bruges her.

 

Elfa UtilitElfa utilityy

I Utility-serien finder du både Door & Wallrack, Freestanding og væghængte systemer, der kræver minimal boring. Du kan ændre og udvide, som du vil. Med reoler fra Freestanding, skal du ikke bore. Produkterne kan stå på gulvet. Door & Wallrack giver dig mulighed for at få en praktisk opbevaring på f.eks. en dør. Her har du f.eks. mulighed for at vælge en kurv eller måske en tavle?

 

Elfa skydedøreElfa skydedøre

Elfas skydedøre kan tilpasses på dine mål. Du kan få skydedøre, der passer præcis til dit hjem. De er elegante og kan produceres med fyldninger ekker uden. Du har også mulighed for at vælge den farve til dine skydedøre, som giver dit hjem den glød, du ønsker. Hvis du ønsker lys, kan du også vælge dette til. du kan vælge mellem stilen Arctic, Vista, Estetic eller Original til dine skydedøre.

 

Tegneprogram

Med planlægningsværktøjet fra Elfa kan du planlægge og designe din nye opbevaringsplads. Du kan enten starte helt fra bunden eller starte ud med et af Elfas færdige designs. Find tegneprogrammet her.

Elfas 7 gode råd

Syv gode råd til at organisere din garderobe

1. Gå i gang med at rydde ud! Hvis du ikke har brugt et stykke tøj det sidste år - så er det tid til at sige farvel. Doner eller sælg det, du ikke bruger mere.

2. Opsæt delmål. Tag en skuffe, hylde eller en type tøj ad gangen.

3. Opfordr dine venner til at rydde ud i deres klædeskab på samme tid. Så kan I holde en bytte-tøj-aften i stedet for at købe nyt.

4. Organiser skabet efter sæsonen. Når du tager sommertøjet frem, lægger du vintertøjet væk og omvendt. Opbevar det tøj der ikke passer til sæsonen i vakuumpakninger eller måske endda i kufferter, der ikke lige er i brug.

5. Prøv at hænge så meget tøj som muligt. Det sparer plads og giver dig et bedre overblik.

6. Udnyt den skjulte lagerplads, hvis du har begrænset plads derhjemme. Det kan være bagsiden af skabsdøren, hvor man kan få specielt designede hylder, der nemt kan hænge på døren.

7. Lav nye vaner. Et tip er at hænge alle bøjler i den forkerte retning. Når du bruger en beklædningsgenstand, så hænger du den tilbage og drejer bøjlen i den rigtige retning. På den måde kan du se, hvilket tøj, du aldrig bruger, og så er det tid til at donere eller sælge det.

Elfa