Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Maling og farve

>

Maling

>

Maling

Maling i høj kvalitet

I Fog Bolig & Designhuset finder du stort set alt til hus og have. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører. Du finder blandt andet væg- og loftmaling fra Dyrup og Jotun, der begge er eksperter i netop maling og træbeskyttelse. Trænger dine vægge eller lofter til at blive frisket op, så find maling online hos os. Vi gør alt hvad vi kan, for at levere varer i den bedste kvalitet for pengene. Derudover kan du som kunde hos os altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker.

Verdenskendt kvalitet

I kategorien maling finder du produkter fra producenterne Dyrup og Jotun. Jotun er et norsk brand, der er førende i maling og pulverlak i Europa og rundt omkring i verden. Jotun beskytter blandt andet flere kendte bygninger så som Eiffeltårnet i Paris, verdens højeste fritstående konstruktion Burj Khalifa i Dubai, verdens højeste tvillingetårne Petronas Twin Towers i Malaysia samt verdens højeste TV-tårn på 600 meter Canton Tower i Kina. Det er ingen tilfældighed at Jotun er blevet valgt til disse internationale seværdigheder. Malingen er nøje udvalgt på grund af sin lange levetid og minimale vedligeholdelse. Med Jotun får du altså en utrolig høj kvalitet, der er anerkendt over hele verden.

Alt til hus og have

Kig forbi Johannes Fog, hvis du vil have kvalitet hjemme hos dig. Den høje kvalitet gælder ikke kun for vores maling. Du finder den også i alle de andre produkter, vi forhandler til hus og have. Du finder altid et hav af inspirerende produkter til fornyelse og forbedring af dit hjem. Her på shoppen skifter sortimentet løbende, så hold øje med siden. Derudover lægger vi stor vægt på at levere en service i verdensklasse. Det er nemlig ikke kun kvaliteten af produkterne der er høj hos os.

Køb maling online hos Johannesfog.dk

Køb din nye maling online hos Johannes Fog. Vi leverer direkte til døren. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller din ordre, så kontakt en af vores dygtige fagfolk på kontakt@johannesfog.dk.

Få besked om maling på tilbud

Vil du være en af de første til at få besked om malingprodukter på tilbud? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den er trykt. Du finder den ligeledes online.