Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Køkkenudstyr

>

Vintilbehør

>

Vinreoler

Stort udvalg af flotte vinreoler 

Findes der noget så skønt som et godt glas vin, som nydes i selskab med nogle, man holder af? Næppe. Er du selv en livsnyder med stort L, som sommetider under dig selv et godt glas vin, så har du garanteret også brug for en flot og praktisk vinreol, som du kan opbevare dine flasker vin i. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige vinreoler, som hver især har sit eget unikke udtryk. Nogle er store og kan bruges til at opbevare mange flasker vin, andre kan hænges op på væggen. Hvad end du er på udkig efter, så finder du det her. Så giv dig god tid til at udforske vores store udvalg og lad dig inspirere af de mange forskellige muligheder. Til trods for, at vores reoler er vidt forskellige og er fremstillet i alt lige fra stål til træ, så kan du vide dig sikker på, at de alle har den gode kvalitet til fælles. For er der noget, vi sætter en ære i her os Johannes Fog, så er det udelukkende at præsentere vores kunder for det bedste af det bedste på markedet. Vi udvælger derfor nøje vores sortiment ud fra høje krav til kvalitet, funktionalitet og design. Skulle du sidde inde med nogen former for spørgsmål relateret til vores udvalg, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det helt rigtige for dig. 

 

Find den rigtige vinholder til dine vin

Inden du anskaffer dig en ny vinreol, er det vigtigt at overveje dine egne forbrugsmønstre og behov. Kun på den måde, kan du sikre dig, at du ender med det helt rigtige match, som du kan have glæde af i mange år. Plejer du at købe en hel kasse vin ad gangen eller ynder du at købe enkelte gode vine fra gang til gang? Afhængig af dette, kan du med fordel vælge enten at gå efter en reol med store rum, hvor hele kasser kan stilles ind eller en indstiks- eller enkeltflaskereol. Dernæst er det vigtigt at overveje, om du blot køber vinreolen af praktiske årsager, så du har et sted at opbevare dine vine, eller om du leder efter en vinreol, som kan betragtes som et decideret møbel og derfor kan indgå i din indretning? Er det æstetiske udtryk prioriteret højt, vil du garanteret elske en af vores flotte vinreoler af træ. De præsenterer flaskerne på fineste vis, samtidig med at de bidrager til et naturligt og elegant udtryk, som passer ind i langt de fleste skandinaviske hjem. Har du ikke så meget gulvplads i din bolig, så er en vinholder til væggen den perfekte løsning. Personligt er vi selv ret vilde med muligheden for at købe vinholdere i moduler, da det giver dig mulighed for at tilkøbe og udvide din reol med yderligere moduler i takt med, at du får flere flasker vin til samlingen. Mulighederne er mange og det er ofte en smagssag, om man er til det ene frem for det andet. Men uanset, hvad du er på udkig efter, så kan du være sikker på at finde det, du leder efter her hos Johannes Fog. Vi har et stort udvalg, som kan rumme alt lige fra 12 flasker vin til 90 flasker, så her er der både noget for personen, som elsker et godt glas vin i ny og næ og til den seriøse vinsamler.

 

Hvorfor købe en vinreol?

Er du glad for vin og vil du sikre dig, at du får den fulde smagsoplevelse, så skal du vide, at det ikke er helt ligegyldigt, hvordan du vælger at opbevare din vin. Vælger du at gemme dem væk i et skab uden tanke på, hvilken temperatur eller stand de opbevares i, så risikerer du, at det går udover selve smagen. Meningen med en vinreol er at sikre, at vinene ligger stabilt og roligt. Her er det ligeledes essentielt at sikre, at flaskerne ligger ned, så vinen hele tiden er i kontakt med selve proppen. Således sikrer man sig, at proppen forbliver våd og dermed også forbliver smidig og tætsluttende. En tør prop har det med at krympe og den vil med tiden begynde at lade ilt sive ind. Når vin kommer i kontakt med ilt, udvikler den sig hurtigere og i værste tilfælde kan den ende med at blive oxideret og den gode smag vil gå tabt. Ønsker du at opbevare dine vin liggende, så er en god vinreol helt uundværlig. Samtlige af de vinreoler, som du finder her på siden, er nøje udvalgt for at sikre, at de lever op til disse krav. Det gælder uanset om de er skabt til at hænge på væggen eller stå på gulvet. Husk at stille din nyerhvervede vinreol et mørkt sted, hvor der er en stabil temperatur – helst omkring de 12-14 grader – hvis du vil sikre dig, at vinen bliver ved med at være god. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og nyd godt af gode tilbud

Vil du være en af de første, som får besked, når vi skruer priserne ned på nogle af vores flotte vinholdere? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her får du fremsendt den aktuelle tilbudsavis med det samme, den bliver trykt, samtidig med at du jævnligt bliver beriget med gode råd og fif om alt fra boligindretning til havearbejde. Ønsker du at gå på opdagelse i vores tilbudsavis, men er du typen, som sjældent får åbnet dine mails, så fortvivl ej – du har også altid mulighed for at finde vores nyeste tilbudsavis online på vores hjemmeside. Se den her.  

 

Sidder du tilbage med nogen former for spørgsmål, så husk, at du altid kan kontakte os på 45 87 10 01 eller via vores mail: info@johannesfog.dk. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at lægge vejen forbi vores fysiske butik, hvis du ønsker at se nærmere på vores mange vinholdere eller nogle af de mange andre smarte løsninger, vi har til boligen.