Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Køkkenudstyr

>

Vintilbehør

>

Proptrækkere

Se vores store udvalg af proptrækkere

Vores sortiment indeholder proptrækkere fra meget eksklusive brands som Le Creuset, Laguiole og Georg Jensen. Du kan finde stilfulde proptrækkere til både vin og champagne. Du kan også finde proptrækkere i forskellige designs og i træ og stål. Her hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan altid forvente en høj service, ligegyldigt om du handler online eller i en af vores fysiske butikker.

Gør hverdagen nemmere

Er du glad for god vin og champagne? Så skal du selvfølgelig have en proptrækker i en ordentlig kvalitet, som matcher din interesse i vin og/eller champagne. En vinoplukker er nemlig ikke bare en vinoplukker. Det handler om at finde en vinoplukker, du er fortrolig med. Hos Johannesfog.dk kan du finde et væld af vinoplukkere, så lad dig inspirere af vores udvalg og find din favorit til at åbne din vin med.

Vi forhandler alle de populære brands

Hos Johannes Fog kan du være sikker på, at vi forhandler kvalitetsprodukter. Du kan se nærmere på brandet Le Creuset, der siden 1925 har videreført en stærk håndværkstradition, og som i dag udvikler en lang række kvalitetsprodukter til hjemmet. Derudover kan du også se nærmere på luksusbrandet Laguiloe, der er kendt som vinproptrækkernes Ferrari. Når du handler proptrækkere hos os, kan du være sikker på at du køber et kvalitetsprodukt, hvor flot design og god funktionalitet går hånd i hånd.

Køb proptrækkere online hos Johannesfog.dk

Det er meget individuelt hvilken slags oplukker, man sværger til. Nogle foretrækker tjenerproptrækkere, andre vil have oplukkere med håndtag eller vinpumper. På Johannes Fog kan du finde den slags vinoplukker, du foretrækker. Leder du efter en god gave til manden, der har alt, er en vinoplukker i en høj kvalitet altid en god ide. Se dig omkring på webshoppen eller kig forbi Bolig & Designhuset, og se vores store udvalg. Personalet er altid klar på at hjælpe dig med at finde lige netop det produkt, som du mangler.

Bredt udvalg og løbende tilbud på proptrækker

Vil du være en af de første til at modtage de bedste og aktuelle tilbud på proptrækkere eller andre kvalitetsprodukter, så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige nu. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du i samme omgang den aktuelle tilbudsavis. Husk du altid kan finde den aktuelle tilbudsavis online på vores hjemmeside, hvis du ønsker det.