Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores udvalg af Aqvia sodavandsmaskiner

Handler du online hos Johannes Fog, kan du være sikker på at du køber kvalitetsprodukter. Dette gælder naturligvis også, hvis du er på udkig efter en sodavandsmaskine. Vi forhandler det anerkendte sodavandmaskine Aqvia, som har vundet flere forbrugstests. Vores kunder kan forvente en høj service og rådgivning, ligegyldigt om du handler i en af vores fysiske butikker eller gennem vores webshop. Vores dygtige og kompetente personale står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model, der passer til dine behov.

Gør hverdagen nemmere

Bruger du ligesom mange danskere tusindvis af kroner på både sodavand og danskvand hvert år? Så burde du måske overveje at anskaffe dig en sodavandsmaskine. Med maskinen kan du med få tryk lave din egen sodavand eller danskvand. Metoden er både billigere og mere bæredygtig og tidsbesparende. Du skal nemlig ikke bruge tid på at returnerer din pant. Når du først har vænnet dig til at kunne lave boblende drikke på få minutter er det svært at undvære.

Vi forhandler testvindere

Hos Johannes Fog forhandler vi kun kvalitetsbrands, og derfor forhandler vi naturligvis det svenske brand Aqvia. Sodavandsmaskinen har vundet samtlige forbruger – og smagstest. Ikke bare kan maskinen fremstille brusende sodavand og danskvand på få minutter, maskinen er også rigtig flot designet. Se dig omkring på siden, og lad dig inspirere af de forskellige designs, som Aqvia sodavandsmaskinen fås i.

Køb sodavandsmaskiner online hos Johannesfog.dk

Det har aldrig været nemmere at lave sin egen sodavand, som det er med en sodavandsmaskine fra Aqiva. Du kan med få tryk lave din egen sodavand med forskellige smagsvarianter. Er du i tvivl om hvilken maskine, du skal have fingrene i og står du og mangler råd og vejledning til dit køb af sodavandsmaskiner, kan vores kompetente personale hjælpe dig med at finde den helt rigtige maskine. Se dig omkring på webshoppen eller kig forbi Bolig & Designhuset, og se vores store udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på sodavandsmaskiner

Vil du være en af de første til at modtage de bedste og aktuelle tilbud på eksempelvis Aqiva sodavandsmaskiner og meget mere, bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev modtager du i samme omgang den aktuelle tilbudsavis pr. mail. Husk du altid kan finde den aktuelle tilbudsavis online på vores hjemmeside, hvis du foretrækker dette.