Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Køkkenudstyr

>

Servering

>

Serveringsskåle

Se vores store udvalg af serveringsskåle

Vores brede sortiment indeholder serveringsskåle fra eksklusive brands som Rosendahl, Royal Copenhagen, Lyngby Porcelæn og Blomsterberg. Her på siden kan du finde vores store sortiment af serveringsskåle i mange forskellige designs og størrelser. Her hos Johannes Fog stræber vi nemlig altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan altid forvente en høj service, ligegyldigt om du handler online eller i en af vores fysiske butikker.

Gør hverdagen nemmere

Du kan med god grund bruge lidt ekstra energi på at servere din mad pænt. Det er nemlig alment kendt at vi spiser med øjnene. Mad der er pæn at se på virker appetitvækkende på os. Et veldækket bord med flot service gør også noget ekstra for hyggestemningen. Derfor kan du med god samvittighed investere i pænt service og flotte serveringsskåle.

Vi forhandler alle de populære brands

Her hos os finder du et stort udvalg af serveringsskåle fra mange populære brands. Hos Johannes Fog forhandler vi serveringskåle fra det danske brand Lyngby Porcelæn. Brandet har siden 1936 udviklet flot porcelæn, som er meget eftertragtet. Vi forhandler også serveringsskåle i den populære Rosendahl serie Grand Cru. Serien har den karakteristiske rille, der går igen på alle dele. Foruden Lyngby Porcelæn og Rosendahl forhandler vi brands som Royal Copenhagen og Blomsterberg. Når du handler online hos Johannes Fog kan du være sikker på at ligegyldig hvilket brand, du køber, vil du købe et kvalitetsprodukt.

Køb dine serveringsskåle online hos Johannesfog.dk

Mangler du serveringsskåle til salat, frugt eller en dessert? Her hos Johannes Fog har vi skåle til enhver form for servering. Du kan finde netop de skåle, der passer til din stil og dit øvrige køkkenservice. Se dig omkring på webshoppen eller kig forbi Bolig & Designhuset, og se vores store udvalg. Personalet er altid klar på at hjælpe dig med at finde lige netop det produkt, som du mangler.

Bredt udvalg og løbende tilbud på serveringsskåle

Vil du være en af de første til at modtage de bedste og aktuelle tilbud på skåle til servering eller andet køkkenudstyr, så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du i samme omgang den aktuelle tilbudsavis. Husk du altid kan finde den aktuelle tilbudsavis online på vores hjemmeside, hvis du ønsker det.