Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Køkkenudstyr

>

Køkkenudstyr

>

Stegepander

Se vores store udvalg af stegepander

Vores brede sortiment indeholder stegepander fra eksklusive brands som Scanpan, WMF, Eva Solo, Tefal og Le Creuset. Du kan købe pander i materialer som stål, aluminium, rustrit stål og keramisk titanium. Leder du efter en stegepande til induktion, kan du også finde dette i vores sortiment. Her hos Johannes Fog stræber vi nemlig altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Vores kunder kan altid forvente den samme høje rådgivning og service online som i vores butikker, når de handler hos os.

Gør hverdagen nemmere

En god pande er et must-have i ethvert køkken. Har du godt køkkenudstyr, kan du være sikker på at glæden ved at lave mad bliver større. En stegepande i god kvalitet kan tjene dig i årtier, hvis du behandler den godt. Derfor handler det også om at finde en pande, som passer til dine behov og dit køkken. Har du et induktionskomfur skal du naturligvis se nærmere på vores udvalg af stegepander til induktion. Har du et el – eller gaskomfur kan du bruge alle slags pander.

Vi forhandler alle de populære brands

Her hos os finder du et stort udvalg af stegepander fra det populære brand Le Creuset. De har siden 1925 udviklet sig til et kendt kvalitetsbrand indenfor køkkenudstyr. Deres modeller er i topklasse og garanterer dig altid lækkert design og god funktionalitet. Vi har desuden et varieret udvalg fra Eva Trio, som producerer stegepander i et hav af forskellige modeller. Uanset hvilket brand du er til, vil du helt sikkert blive tilfreds.

Køb stegepander online hos Johannesfog.dk

En god pande er et uundværligt redskab i ethvert køkken, det er derfor vigtigt at have nogle pander i forskellige størrelser som passer til dine behov og dit hjem. Leder du efter en pande med non-stick belægning, kan du også finde den online her på siden. Se dig omkring på webshoppen eller kig forbi Bolig & Designhuset, og se vores store udvalg. Personalet er altid klar på at hjælpe dig med at finde lige netop det produkt, som du mangler.

Bredt udvalg og løbende tilbud på stegepander

Vil du være en af de første til at modtage de bedste og aktuelle tilbud på stegepander med eller uden induktion, så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du i samme omgang den aktuelle tilbudsavis. Husk du altid kan finde den aktuelle tilbudsavis online på vores hjemmeside, hvis du ønsker det.