Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Køkkenudstyr

>

Køkkenudstyr

>

Skærebrædder

Se vores store udvalg af skærebrætter

Hos Johannes Fog indeholder vores brede sortiment af spækbrætter eksklusive brands som Eva Solo, Stelton, Claus Holm, Blomsterberg, Skagerak (Trip Trap) samt vores eget brand Fog. Her på siden kan du købe skærebræt og spækbræt i forskellige materialer som træ og plast. Når du handler hos Johannesfog.dk kan du altid regne med den samme høje rådgivning, som når du handler i vores fysiske butikker.

Gør hverdagen nemmere

Der er forskel på skærebræt, så det handler om at finde en variant, som du kan lide. Er du på udkig efter et spækbræt, som du nemt kan smide i opvaskemaskinen sammen med dit øvrige service efter endt madlavning? Så skal du se nærmere på vores udvalg af skærebrætter i plask. Plastmaterialet kan nemlig sagtens gå i opvaskemaskinen, hvorimod skærebræt i træ hurtigt bliver flosset og bulet, hvis det ryger ned i opvaskemaskinen. Derfor kan du med fordel vaske dit skærebræt i træ op i hånden.

Vi forhandler alle de populære brands

Her på webshoppen finder du et stort udvalg af spækbrætter fra det danske brand Skagerak (Trip Trap). De har siden 1976 udviklet sin profil som en anderkendt designvirksomhed med en stor kærlighed til træ og kvalitet. Køber du skærebrætter fra Skagerak, kan du være sikker på at få et produkt, som holder mange år frem – både æstetisk og kvalitetsmæssigt. Her hos Johannes Fog finder du et bredt udvalg af populære brands, se dig omkring på siden og lad dig inspirere.

Køb din næste skærebræt online hos Johannesfog.dk

Spækbrættet er måske det køkkenredskab, som du bruger allermest, når du tilbereder mad. Derfor handler det om at finde et bræt, der passer til dig og dine behov. Det bliver anbefalet at man bruger forskellige skærebrætter til grøntsager og kød. Mangler du et flot bræt, som du kan anrette mad på, er et skærebræt i træ altid et hit. Se dig omkring på webshoppen eller kig forbi Bolig & Designhuset, og se vores store udvalg. Personalet er altid klar på at hjælpe dig med at finde lige netop det produkt, som du mangler.

Bredt udvalg og løbende tilbud på spækbræt

Vil du være en af de første til at modtage de bedste og aktuelle tilbud på spækbrætter, så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du i samme omgang den aktuelle tilbudsavis. Husk du altid kan finde den aktuelle tilbudsavis online på vores hjemmeside, hvis du ønsker det.