Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores store udvalg af gryder til induktion

Hos Johannes Fog indeholder vores brede sortiment af gryder til induktion eksklusive brands som Eva Trio, Le Creuset, OBH Nordica, og mange flere. Her på siden kan du købe gryder til induktion i forskellige størrelser. Husk at gryder til induktion sagtens kan benyttes til komfurer med el og gas.
Når du handler hos Johannesfog.dk kan du altid regne med den samme høje rådgivning og service, som når du handler i vores fysiske butikker.

Gør hverdagen nemmere

I hverdagen skal madlavningen ofte ikke tage alt for lang tid at tilberede, måske derfor har du købt et komfur med induktion. Induktionskomfurer bliver meget hurtigt varme, og blandt andet derfor er de så populære. En forudsætning for at du skal have glæde af dit induktionskomfur er, at du har nogle gode gryder til induktion. Dem finder du hos os. Mange af de gryder du finder hos Johannesfog.dk har en non-stick belægning, som gør rengøringen hurtig og nem.

Vi forhandler alle de populære brands

Her på webshoppen finder du et stort udvalg af gryder til induktion fra det danske brand Eva Trio. Brandet har mere end hundrede års erfaring inden for køkkenartikler, og du kan være sikker på at købe et produkt, hvor kvalitet og funktionalitet er i højsædet. Foruden Eva Trio forhandler vi også brands som Blomsterberg, Claus Holm, Jamie Oliver og Eva Solo. Her hos Johannes Fog finder du et bredt udvalg af populære brands, se dig omkring på siden og lad dig inspirere.

Køb din næste gryde til induktion online hos Johannesfog.dk

En god gryde er et uundværligt redskab i ethvert køkken, det er derfor vigtigt at have nogle gryder i forskellige størrelser som passer til dine behov og dit hjem. Leder du efter en støbejernsgryde eller en kobbergryde, kan du også finde den online her på siden. Se dig omkring på webshoppen eller kig forbi Bolig & Designhuset, og se vores store udvalg. Personalet er altid klar på at hjælpe dig med at finde lige netop det produkt, som du mangler.

Bredt udvalg og løbende tilbud på gryder

Vil du være en af de første til at modtage de bedste og aktuelle tilbud på gryder med induktion, så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du i samme omgang den aktuelle tilbudsavis. Husk du altid kan finde den aktuelle tilbudsavis online på vores hjemmeside, hvis du ønsker det.