Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Køkkenudstyr

>

Køkkenmaskiner

>

Mixer, røre- & æltemaskiner

Se vores brede udvalg af køkkenmaskiner

Vores sortiment indeholder køkkenmaskiner fra det eksklusive brands KitchenAid. Du kan købe dem i forskellige størrelse og modeller. Når du shopper hos os, garanterer vi dig, at du bliver tilfreds med dit køb hver gang. Her hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere den bedste kvalitet for pengene. Derfor kan vores kunder altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker.

Gør hverdagen nemmere

Elsker du at bage og lave spændende mad? Du kan nu lade din køkkenmaskine klare det hårde arbejde, når du skal bage lækre kager eller dejligt brød og dejen skal æltes. Det eneste, du skal gøre, er at mikse de rigtige ingredienser sammen og følge med i processen. Du kan i løbet af få minutter have en dej til enten din kage eller brød klar uden at få beskidte fingre eller ømme arme.

Vi forhandler det populære brand KitchenAid

Hos Johannes Fog forhandler vi kun kvalitetsbrands, og derfor forhandler vi naturligvis KitchenAid. Køkkenmaskiner fra brandet har vundet samtlige forbrugertest og designkonkurrencer. Brandet er amerikansk, og har en baggrund i industrimaskiner, og har en stor tradition for at producere kvalitetsmaskiner. Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb køkkenmaskiner og røremaskiner online hos Johannesfog.dk

Det har aldrig været nemmere at lave lækre kager og brød, end det er med en køkkenmaskine fra det populære brand KitchenAid. Du kan bruge køkkenmaskinen til tilberedning af mange forskellig typer af mad. Er du i tvivl om hvilken maskine, du skal have fingrene i og står du og mangler råd og vejledning til dit køb af røremaskiner, kan vores kompetente personale altid hjælpe dig. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Løbende tilbud og bredt udvalg på køkkenmaskiner

Ønsker du at være en af de første til at få de bedste tilbud på køkkenmaskiner, vil vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil vi - med det samme den er trykt - fremsende den aktuelle tilbudsavis. Du kan til enhver tid finde aktuelle tilbudsavis online.