Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Køkkenudstyr

>

Køkkenmaskiner

>

Food Processors

STORT UDVALG AF FOODPROCESSORS

I Bolig & Designhuset hos Johannes Fog, finder du et stort udvalg af lækre køkkenmaskiner. I udvalget vil du finde en række af foodprocessors, som potentielt kan gøre din hverdag nemmere i køkkenet. Vores udvalg af foodprocessors omfatter forskellige modeller fra de eksklusive brands KitchenAid og Magimix og vi er sikre på, at vi har den model, at du lige præcis går og leder efter. Vi sætter en ære i at have et stort udvalg i den højeste kvalitet til en god pris. Hvis din tid ligesom mange andres er knap i køkkenet, så er det en foodprocessor, at du skal anskaffe dig.

 

SPAR TID I KØKKENET

Vil du gerne spare tid og besvær i køkkenet, når du laver mad? Så burde du se nærmere på en foodprocessor. Denne maskine er et populært værktøj til at hakke, røre, snitte, rive og blende alle de ingredienser, at du skal bruge i din madlavning. Med en foodprocessor kan du hurtigt og nemt få madlavningen klaret. Anskaf dig en variant som vil give dig mere overskud til madlavningen igen, måske vil den endda lade dig genfinde glæden og dermed kan du lade dig udfordre og udforske dit madlavningsunivers på ny. Det kan også være, at du bare har brug for at bruge din tid på noget, at du sætter højere end madlavningen f.eks. din familie eller fritidsaktiviteter? Hvis det er dig velbekendt, at dit køkken hurtigt roder, så sæt en stopper for netop dette. Hele idéen bag en foodprocessor er nemlig at samle så mange køkkenmaskiner så muligt i én.

 

VI FORHANDLER DE MEST POPULÆRE BRANDS

Hos Johannes Fog forhandler vi kun kvalitetsbrands, og derfor forhandler vi naturligvis KitchenAid. Brandet har vundet samtlige forbrugertest og designkonkurrencer. Brandet er amerikansk og har en baggrund i industrimaskiner samt en stor tradition for at producere kvalitetsmaskiner. Kitchenaids produkter bliver udviklet sammen med professionelle kokke således, at produkterne altid udmærker sig i praksis hos jer hjemme i køkkenerne. Du kan også finde et udvalg af foodprocessors fra det danske brand Magimix. Magimix er kendt for deres innovative teknologi og lange holdbarhed, som gør at du kan klare selv de mest krævende opgaver med en køkkenmaskine fra Magimix. Her hos os finder du altid et bredt udvalg af populære brands. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

 

KØB FOODPROCESSORS ONLINE HOS JOHANNESFOG.DK

Det har aldrig været nemmere at tilberede maden end nu, hvor du har mulighed for at købe en foodprocessor. Listen af retter, hvor foodprocessoren kan hjælpe dig er endegyldigt, så uagtet hvad der skal serveres, så er køkkenmaskinen altid din trofaste hjælper i køkkenet. En god idé før, at du køber er at tænke dine behov igennem, således du har dine valgkriterier på plads for maskinen. De forskellige modeller har forskellige funktioner, måske er alle ikke nødvendige for dig, måske er de? Det er det kun dig, som kender svaret på. Er du i tvivl om hvilken maskine, du skal have fingrene i, og står du og mangler råd og vejledning til dit køb af en foodprocessor, kan vores kompetente personale altid hjælpe dig. Kig lidt videre her på vores webshop eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg. Ønsker du at være en af de første til at få de bedste tilbud på køkkenmaskiner, vil vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil vi - med det samme den er trykt - fremsende den aktuelle tilbudsavis. Du kan til enhver tid finde den aktuelle tilbudsavis online.