Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores store udvalg af blendere

Vores sortiment indeholder blandt andet blendere fra brands som KitchenAid, OBH Nordica, Krups og Magimix. Handler du online på Johannesfog.dk, kan du være sikker på at du køber kvalitetsprodukter. Vores kunder kan forvente en høj service og rådgivning ligegyldigt om du handler i en af vores fysiske butikker eller gennem vores webshop. Vores dygtige og kompetente personale står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige blender, der passer til dine behov.

Gør hverdagen nemmere

En blender kan bruges til tilberedning af en masse lækker mad og drikke. Er du eksempelvis kørt træt i din sædvandlige morgenmad, kan du benytte køkkenmaskinen til at lave en sund og lækker morgenmad i form af en smoothie. Du kan på internettet finde masser af opskrifter til smoothies og milkshakes, som smager fantastisk.

Vi forhandler de mest populære brands

Hos Johannes Fog stræber vi altid efter at levere kvalitet. Dette gælder naturligvis også vores blendere, som altid forener god funktionalitet og flot design. Flere af vores blendere er fra det nordiske brand OBH Nordica. OBH Nordica kendetegnes ved at brandet udvikler innovative produkter. Produkterne bliver udviklet i samarbejde med førende nordiske designere. Deres produkter er i god kvalitet, og du bliver garantereret lækker mad med køkkenartikler fra OBH Nordica.

Køb blendere online hos Johannesfog.dk

En blender er et obligatorisk udstyr i ethvert hjem. En blender kan bruges til både lækre smoothies og til at lave nærende supper. Er du i tvivl om hvilken maskine, du skal have fingrene i, og står du og mangler råd og vejledning til købet, kan vores kompetente personale altid hjælpe dig. Kig videre her på vores hjemmeside eller kom forbi Bolig & Designhuset og se vores brede udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på blendere

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at modtage gode tilbud på køkkenartikler og meget mere. Tilmelder du dig nyhedsbrevet, vil vi også sende dig vores aktuelle tilbudsavis.