Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores udvalg af Nespresso maskiner

Handler du online hos Johannes Fog, kan du være sikker på at du køber kvalitetsprodukter. Dette gælder naturligvis også, hvis du er på udkig efter en af de populære Nespresso maskiner. Vi forhandler det anerkendte kaffemaskinebrand Nespresso, der benytter kapsler. Vores kunder kan forvente en høj service og rådgivning ligegyldigt om du handler i en af vores fysiske butikker eller gennem vores webshop. Vores dygtige og kompetente personale står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model, der passer til dine behov.

Gør hverdagen nemmere

En god kop kaffe behøver ikke tage mere end et par minutter at lave. Med en Nespresso kaffemaskine kan du med få tryk lave en velsmagende kop kaffe, som smager præcis som dem, du kan købe på cafeer. Kapselmaskinen udtrækker kaffen med et højt tryk, hvilket gør at kaffen frigiver alle aromaerne, som gør kaffen fyldig og velsmagende.

Vi forhandler det mest populære kaffebrand

Hos Johannes Fog forhandler vi kun kvalitetsbrands, og derfor forhandler vi naturligvis Nespresso. Kaffemaskinen har vundet samtlige forbruger – og smagstest. Ikke bare kan maskinen fremstille velsmagende kaffe på få minutter, maskinen er også rigtig flot designet. Se dig omkring på siden, og lad dig inspirere af de forskellige designs, som Nespresso maskiner fås i.

Køb Nespresso maskiner online hos Johannesfog.dk

Det har aldrig været nemmere at lave sin egen lækre kop kaffe, som det er med en kaffemaskine fra det populære brand. Du kan med få tryk lave din egen espresso eller lungo med forskellige smagsvarianter. Er du i tvivl om hvilken maskine, du skal have fingrene i og står du og mangler råd og vejledning til dit køb af kaffemaskiner, kan vores kompetente personale altid hjælpe dig.

Bredt udvalg og løbende tilbud på Nespresso kapselmaskiner

Vil du være en af de første til at modtage de bedste og aktuelle tilbud på Nespresso maskiner eller andre kvalitetsprodukter, så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige nu. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du i samme omgang den aktuelle tilbudsavis. Husk du altid kan finde den aktuelle tilbudsavis online på vores hjemmeside, hvis du ønsker det.