Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores udvalg af espressomaskiner

Vores brede sortiment indeholder espressomaskiner fra det eksklusive brand Jura. Du kan købe dem i forskellige størrelser og modeller. Når du shopper hos os, garanterer vi dig, at du bliver tilfreds med dit køb hver gang. Vores kunder kan forvente en høj service og rådgivning ligegyldigt om du handler i en af vores fysiske butikker eller gennem vores webshop. Vores dygtige og kompetente personale står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model, der passer til dine behov.

Gør hverdagen nemmere

En god, fyldig og velsmagende kop kaffe kan gøre enhver dag bedre. Med en espressomaskine kan du lave ligeså god kaffe derhjemme, som var du på café. Du kan forkæle både dig selv og dine gæster med en velbrygget og fyldig kop kaffe med få tryk. Du kan lave flere forskellige versioner af din favoritkaffe, ligegyldigt om det er en espresso, cappuccino, latte macchiato eller en normal americano.

Vi forhandler de mest populære brands

Hos Johannes Fog forhandler vi kun kvalitetsbrands, og derfor forhandler vi naturligvis Jura, som producerer espressomaskiner i høj kvalitet. Jura skaber innovative espressomaskiner, hvis formål er at lave den bedste kop kaffe uanset hvordan kaffebønnerne sammensættes eller ristes. Du kan altid være sikker på, at du får en kop kvalitetskaffe, hvis du køber en espressomaskine fra Jura. Kaffemaskinerne fremstiller ikke blot velsmagende kaffe på få minutter, maskinen er også rigtig flot designet. Se dig omkring på siden, og lad dig inspirere af de forskellige designs, som espressomaskiner fås i.

Køb espressomaskiner online hos Johannesfog.dk

Det har aldrig været nemmere være sin egen barista og at lave sin egen lækre kop kaffe, som det er med en espressokaffemaskine. Du kan med få tryk lave din egen favoritkaffe. Er du i tvivl om hvilken maskine, du skal have fingrene i og står du og mangler råd og vejledning til dit køb af kaffemaskiner, kan vores kompetente personale altid hjælpe dig.

Bredt udvalg og løbende tilbud på espressomaskiner

Vil du være en af de første til at modtage de bedste og aktuelle tilbud på espressomaskiner eller andre kvalitetsprodukter, så bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige nu. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du i samme omgang den aktuelle tilbudsavis. Husk du altid kan finde den aktuelle tilbudsavis online på vores hjemmeside, hvis du ønsker det.

Nespresso

Hvis du er interesseret i at se vores store udvalg af Nespresso-maskiner, kan du se mere her.