Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Se vores store udvalg af bestik

Her på Johannesfog.dk kan du finde vores sortiment af bestik. Vi forhandler brands som WMF, Claus Holm, Stelton og mange flere. Fælles for alle brands er, at de udvikler kvalitetsfyldte og funktionelle produkter. Når du handler hos Johannesfog.dk kan du altid regne med den samme høje rådgivning og service, som når du handler i vores fysiske butikker.

Gør hverdagen bedre

Et pænt og veldækket bord med flot bestik gør noget ekstra for din madoplevelse. Du kan derfor sagtens investere i et bestiksæt, der er i høj kvalitet og flot design. Passer du godt på dit bestik, kan det sagtens holde i mange år frem. Vi forhandler både almindeligt service og grillbestik. Grillbestik er et must-have i sommermånederne i Danmark.

Vi forhandler alle de populære brands

Hos Johannes Fog forhandler vi brands, der forener flot nordisk design, kvalitet og god funktionalitet. Er du interesseret i minimalistisk og nordisk bestikdesign, bør du se nærmere på det danske brand Stelton. Foruden Stelton forhandler vi også WMF, Claus Holm, Georg Jensen, Rosendahl og Gense. Fælles for alle designere i denne kategori er, at de har øje for kvalitet og flot design. Se dig omkring på siden, og lad dig inspirere af vores store sortiment.

Køb bestik online hos Johannesfog.dk

Vil du gerne kunne dække et smukt bord, og mangler du bestik dertil? Her på Johannesfog.dk kan du finde det helt rigtige bestiksæt, som passer til dine behov og dit øvrige service. Mangler du råd og vejledning til dit køb af bestik, kan vores kompetente personale hjælpe dig med at finde det helt rigtige sæt. Se dig omkring på webshoppen eller kig forbi Bolig & Designhuset, og se vores store udvalg.

Bredt udvalg og løbende tilbud på bestik

Vil du være en af de første til at modtage de bedste og aktuelle tilbud på service og meget mere, bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev modtager du i samme omgang den aktuelle tilbudsavis pr. mail. Husk du altid kan finde den aktuelle tilbudsavis online på vores hjemmeside, hvis du foretrækker dette.