Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Find flot og stilrent entréspejl hos os

Tøv ikke med at komme til os, hvis du står og mangler et entréspejl. Vi har et bredt udvalg fra populære brands som eksempelvis Gubi, Menu, Nomess Copenhagen, Skagerak (Trip Trap) og mange flere. Hos Johannes Fog får du altid den bedste kvalitet for pengene. Vi sørger desuden for, at vores kunder får den bedste service online som i vores butikker. Kom derfor til os, hvis du er interesseret i at købe et entréspejl.

En nødvendighed i entréen for de fleste

Står du og mangler et entréspejl, kan du med fordel se lidt nærmere på vores sortiment. Køber du et entréspejl fra vores udvalg, vil det helt sikkert friske op på indretningen i din entre. Det er som regel sat op af praktiske årsager. Når du skal ud ad døren, er det rart at kunne tjekke, om tøjet og håret sidder rigtigt. Derfor er det også vigtigt, at det er et ordentlig entréspejl, der er hængt op. Hos os har du mulighed for at købe mange forskellige varianter. Det er uanset, om du gerne vil have et lille, stort, bredt, smalt, langt eller lavt - vi har det hele. Vi har altid et stort udvalg, og alle entréspejle fås i den bedste kvalitet.

Vi forhandler mange af de populære brands

Hos os finder du altid et bredt sortiment fra populære brands. Køb f.eks. et entréspejl fra det populære brand Nomess Copenhagen. De skaber produkter med stil, som hjælper dig i en travl hverdag. De kan bruges i alle husets rum og har et kreativt design. Vi har desuden et stort udvalg af entréspejle fra Skagerak (Trip Trap), der altid leverer produkter i høj kvalitet. De er funktionelle og elegante i designet. Køber du et entréspejl fra en af disse brands, får du altid kvalitet for pengene. Se vores udvalg og lad dig inspirere.

Køb entréspejl online hos Johannesfog.dk

Når du skal købe et spejl, handler det ikke kun om dets funktionalitet, når du vil sætte hår eller tjekke, om tøjet sidder pænt. Et entréspejl har ligeledes mange karakteristiske detaljer, som f.eks. rammen og formen, som kan have stor betydning på din entrés indretning. Vil du eksempelvis have et rum til at virke lysere og større, kan du med fordel købe et lidt større vægspejl eller mindre spejle i grupper. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Bolig & Designhus og se vores brede udvalg.