Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Boligindretning

>

Garderobe

>

Skohylder

FIND SKOHYLDE I FLOT OG FUNKTIONELT DESIGN HER

Det er svært at få hverdagen til at hænge sammen uden opbevaringsplads, og skohylden er derfor uundværlig til at holde styr på alle dine sko. Køber du en skohylde hos os, er vi sikre på, at du bliver tilfreds med dit produkt. Hos Johannes Fog er du garanteret den bedste service online såvel som i vores butikker. Vi sørger altid for, at vores kunder bliver tilfredse med deres produkter. De fås desuden i den bedste kvalitet for pengene.

KOM RODET I ENTRÉEN TIL LIVS

Entréen er ikke altid nem at indrette, specielt ikke hvis du er en af dem, der har en lille en af slagsen. Det er ikke altid nemt at holde orden på overtøj, sko, tørklæder, skoletasker og alt det andet, vi smider fra os. Opbevaring er svaret på dine bønner. Har du opbevaring nok, så forsvinder alt rodet som ved et trylleslag. Så hvis du gerne vil have ryddet lidt op i din entre, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg af skohylder. Med en smart og funktionel hylde har du mulighed for at komme rodet i entréen til livs.

Vi kan vist alle blive enige om, at rod er træls. Der findes ikke noget værre end et gulv, der flyder med sko, hvor både sand og småsten er spredt ud i hele entréen. Døjer du med dette problem, vil du helt sikkert blive glad for en hylde, der kan få skoene til at stå pænt. Det er på samme tid en ideel måde at udnytte pladsen i rummet på. Hænger du den på væggen og får skoene væk fra gulvet, så vil du opleve, hvordan der bliver skabt mere luft og rummelighed i rummet. Du finder heldigvis altid et bredt udvalg af skohylder i den bedste kvalitet hos Johannes Fog.

VI FORHANDLER MANGE AF DE POPULÆRE BRANDS

Hos os finder du altid et stort udvalg fra de mest populære brands. Se bl.a. vores udvalg fra Maze, som kombinerer praktisk og moderne design på en innovativ måde. Deres produkter er altid i den højeste kvalitet og med særlig omtanke for miljøet. De designer praktiske og smarte skohylder med æstetiske detaljer på en ansvarlig måde. De har specialiseret sig i legende, intelligent og funktionelt interiør, og deres produkter henvender sig til et moderne og tidløst hjem og arbejdsplads. Vi har desuden et stort udvalg af skohylder fra det populære brand Frost, der har et minimalistisk udtryk og en høj kvalitet i deres designs og materialevalg. Når du vælger et produkt fra et af disse brands, er vi sikre på, at du bliver tilfreds med dit produkt. Der er masser af muligheder, når du shopper hos os – kig lidt videre og lad dig inspirere.

SÅDAN VÆLGER DU SKOHYLDE TIL DIT HJEM

Det er noget af det første, dine gæster ser, når de træder ind i dit hjem. Så selvom den blot er karakteriseret som en praktisk opbevaringsgenstand, så betyder design og æstetik bestemt også noget. Du finder skohylder i flere forskellige designs. Blandt udvalget finder du nutidige modeller, som passer perfekt ind i den skandinaviske og moderne indretning. Vi har udvalgt stilrene modeller i sort, hvid og stål, så vi er sikre på, at der findes noget blandt sortimentet, der matcher dit hjem. Du skal også være opmærksom på, at hylderne findes i store og små udgaver. Nogle modeller kræver derfor også mere plads end andre. Desuden skal du være sikker på, at den kan opbevare den slags sko, du går i. Ved at gøre sig disse overvejelser får du mest ud af den skohylde, du vælger. 

KØB SKOHYLDE ONLINE PÅ JOHANNESFOG.DK

Uanset om din entré er lille eller stor, er vi sikre på, at vi har noget, der matcher dine behov. Undgå, at din entré bliver et uoverskueligt rum ved at placere en skohylde i rummet. Udover at placere dine sko på den kan den bruges til meget andet, som f.eks. handsker, jakker, hatte. Du kan smide alt på den - der er ingen grænser. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Bolig & Designhus og se vores udvalg.

Hos Johannes Fog er vi glade for at kunne tilbyde dig et stort udvalg inden for opbevaring. Samtidig ønsker vi at tilbyde dig en uovertruffen service, når du handler på shoppen. Har du spørgsmål i forbindelse med et af vores produkter, eller mangler du anden rådgivning, så står vores kompetente team altid klar til at hjælpe dig. Hvis du ønsker at holde dig opdateret med gode tilbud på opbevaring og andet til den moderne indretning. Så anbefaler vi dig, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan også altid holde dig orienteret ved at læse vores tilbudsavis. Her får du altid de bedste tilbud og tips om de nyeste tendenser inden for indretning og design.