Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Boligindretning

>

Garderobe

>

Skobakker

Find en skobakke af høj kvalitet her

Hos Johannes Fog er du altid garanteret kvalitet for pengene. Vores kunder kan regne med at få den bedste service online som i vores butikker. Se f.eks. vores brede udvalg af skobakker. Med en skobakke er du sikker på at få bugt med det værste skidt i gangen. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis vil redde dit gulv fra beskidte sko med en skobakke.

Lad ikke vinteren være en udfordring

Med en praktisk og flot skobakke kan du holde styr på fodtøjet i entréen og samtidig holde vand og skidt fra gulvet. Se lidt nærmere på vores udvalg af skobakker, som kan bruges hele året rundt. De er nemme at rengøre med vand, en våd klud og ved støvsugning. Ved at købe en skobakke bliver vinteren formentlig ikke en lige så stor udfordring. Hold al snavs væk fra gulvet med en smart skobakke. Du finder altid et stort udvalg her hos os. Du er altid garanteret produkter i en god kvalitet.

Vi forhandler mange af de populære brands

Hos os finder du altid et stort udvalg af skobakker fra populære brands. Du kan eksempelvis købe en skobakke fra det populære brand Tica Copenhagen, der blev grundlagt i 2008. Deres produkter er designet og udviklet til at løse udfordringer, som ingen andre har løst før. Deres produkter er funktionelle og smarte og er med til at skabe værdi for dig, der bruger dem. Navnet Tica står for ”TI-na CA-re for shoes” og kommer af grundlæggeren Tina Bremholm. Du finder masser af fede produkter fra Tica Copenhagen, bl.a. flotte skobakker, hos os. Kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb skobakke online hos Johannesfog.dk

Ved at stille en skobakke i gangen, inviterer du til, at den bliver brugt. På den måde husker dine børn, resten af beboerne i huset samt gæster, hvor de skal stille skoene. Med skobakker får du lækker opbevaring til både sko og støvler. Ved at stille en skobakke kan du også sikre, at dine gæster får en god velkomst og sørge for, at deres sko kan blive placeret et praktisk sted, så din entré kommer til at se flot og ryddelig ud. Når først du har købt skobakker og brugt dem i noget tid, finder du ud af hvor uundværlige, de er i hverdagen. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Bolig & Designhus og se vores brede udvalg.