Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Boligindretning

>

Garderobe

>

Sko opbevaring

Stort  udvalg af skoopbevaring online her

Mangler du et sted at sætte dine sko, når du træder ind af døren? Her på Johannesfog.dk kan du finde vores udvalg af skoopbevaring, som tæller både skoskabe, skohylder, skoreoler og andre opbevaringsløsninger til dine sko. Du får den bedste service hos os, og du kan altid forvente den samme gode rådgivning og service online som i vores butikker, når du handler hos os. Vi forhandler kvalitetsprodukter fra mange eksklusive brands. Så kig dig gerne omkring på shoppen og lad dig inspirere af vores store udvalg til af skoopbevaring og vores andre produkter til både indendørs og udendørs brug.

Få styr på dit hjem

Sko der ligger og flyder på gulvet er hverken særlig pænt eller særlig sikkert. Er du træt af at falde over sko i din entre? Du leder måske efter en løsning til din skoopbevaring, denne løsning kan du finde her hos Johannes Fog. Vi har skoopbevaring der hænger på væggen, så du har hele gulvet frit, og som lukker skoene inde i form af et skoskab. Du kan også finde skoopbevaring i en mere traditionel forstand, som eksempelvis en skoreol eller en skohylde.

Vi forhandler de bedste brands

Hos os finder du altid et bredt sortiment af kvalitetsprodukter fra populære brands. Se nærmere på det danske brand Knax, som siden 2009 har udviklet og designet interiør med stor fokus på hylder til hjemmet. Du kan finde skoopbevaring i forskellige løsninger, designs og materialer her på webshoppen. Se dig omkring på siden og lad dig inspirere. 

Garanteret god service hos Johannes Fog

Hos Johannes Fog lægger vi stor vægt på at give dig en rigtig god service. Derfor har vi veluddannet fagpersonale, der altid står klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har nogle spørgsmål. Som en ekstra service til dig har vi et nyhedsbrev, som indeholder vores aktuelle tilbudsavis. Er du tilmeldt nyhedsbrevet får du, som en af de første, de bedste tilbud på boligtilbehør som skoskabe og skoreoler og andre muligheder for skoopbevaring til din entre. Du modtager selvfølgelig også andre gode tilbud og produktnyheder.