Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Bad

>

Brusere & Brusestangsæt

>

Håndbrusere

Find dit næste brusehoved og håndbruser her

Se vores brede sortiment, der både indeholder forskellige typer brusehoveder og håndbruser. Du finder dem fra de populære brands Hansgrohe og Axor, og du får altid den bedste kvalitet for pengene. Hos Johannes Fog kan kunderne altid regne med at få den bedste service online som i vores butikker. Vores dygtige og kompetente personale står nemlig klar til at besvare dine spørgsmål. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du står og mangler et ekstra brusehoved eller håndbruser.

Gør det til en fornøjelse at gå i bad

Det sker nogle gange, at bruseren kalker til. Trænger du til at få skiftet dit brusehoved eller håndbruser ud, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg. Vi har et stort udvalg af brusehoveder til gode priser. Uanset om du mangler et brusehoved eller en håndbruser, er vi sikre på, at du kan finde det i vores udvalg. Vi har modeller i forskellige størrelser og med forskellige funktioner alt efter, hvad du har behov for. Du finder altid et bredt udvalg af brusehoveder og håndbrusere hos os. Vi garanterer produkter i den bedste kvalitet, der næsten er vedligeholdelsesfrie.

Vi forhandler mange af de populære brands

Hos os kan du købe et brusehoved fra populære brands. Vi har bl.a. brusehoveder fra det populære brand Hansgrohe, som er verdens største producent af håndbrusere og brusesæt. De tilbyder desuden en bred vifte af håndvask- og køkkenarmaturer og tilbehør til badeværelset. De har forskellige serier, så der med garanti kan findes noget til enhver smag. Du kan desuden købe et brusehoved eller en håndbruser fra det populære brand Axor, der har designorienterede produkter i høj kvalitet. Her forbindes ekstraordinær brusekomfort med eksklusiv æstetik. Brandet er topmoderne og bringer langvarig glæde til dig i badet. Vi har et bredt sortiment af produkter fra forskellige brands - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb brusehoved eller håndbruser online hos Johannesfog.dk

Det er muligt at købe et brusehoved i mange forskellige designs, former og materialer - derfor kan det være svært at vælge. Kom derfor roligt til os, hvis du har brug for kompetent rådgivning. Et brusehoved kan desuden have mange funktioner alt efter, hvad du ønsker at få ud af dit bad. Du kan købe en model med f.eks. en vandsparefunktion, massage, forstøvning osv. Kig lidt videre her på vores hjemmeside og få inspiration eller kom forbi vores Bolig & Designhus og se vores brede udvalg af brusehoveder.