Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Bad

>

Blandingsbatterier

>

Køkken Armaturer

Se vores store udvalg af køkkenarmaturer

Tøv ikke med at komme til os, hvis du står og mangler et køkkenarmatur. Vi har et stort udvalg fra populære brands som Vola, Cassøe, Clover, Osier, Hansgrohe, Vipp og Quooker samt mange flere. Hos Johannes Fog får du altid den bedste service online som i vores butikker. Du kan ligeledes altid regne med at få den bedste kvalitet for pengene. Køber du et køkkenarmatur eller et blandingsbatteri til dit køkken hos os, får du den bedste kvalitet, funktionalitet og flotteste design.

Den vigtigste del i ens køkken

Vi kan vist godt blive enige om, at et køkkenarmatur er den vigtigste del i ens køkken. Står du og mangler et, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg. Et køkkenarmatur bliver brugt mange gange i løbet af dagen. Derfor kan man vist roligt sige, at det er det mest anvendte redskab i køkkenet. Derfor skal armaturet ikke alene have et flot design - det skal desuden være af høj funktionalitet og kvalitet. Se vores store udvalg af køkkenarmaturer online. Hos os får du altid kvalitet for pengene samt et næsten vedligeholdelsesfrit produkt.

Der er flere overvejelser inden, du træffer dit valg

Når vi er i køkkenet, tilbringer vi det meste af tiden ved vores vask. Derfor er det vigtigt at tage stilling til nogle ting inden, at du vælger det køkkenarmatur, du gerne vil have. Dine overvejelser skal handle om selve designet, funktionalitet og andet lignende. Du kan eksempelvis vælge et køkkenarmatur, der har svingtud. Dette er praktisk, når du har brug for mere plads. På den måde kan du svinge den væk fra vasken. Du kan også vælge en mere avanceret med udtræk til bruser. Er det derimod et blandingsbatteri til dit køkken, du leder efter, har du nemt og hurtigt mulighed for at klare opvasken både effektivt og smart. Vi har altid et bredt sortiment af blandingsbatterier til dit køkken - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb køkkenarmatur online hos Johannesfog.dk

Der er desuden mange forskellige designs, når du skal vælge dit blandingsbatteri til dit køkken. Vil du eksempelvis have et med en C-tud, der giver et afdæmpet og blødt look, eller er du mere interesseret i en kantet vandhane, der har rette vinkler? Der er et hav af muligheder, så kom trygt til os og køb dit næste køkkenarmatur. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Bolig & Designhus og se vores brede udvalg.