Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Bad

>

Blandingsbatterier

>

Håndvask Armaturer

Se vores store udvalg af håndvaskarmaturer

Når du handler hos os, får du altid et håndvaskarmatur i den højeste kvalitet, funktionalitet og det lækreste design. Vi har håndvaskarmaturer fra populære brands som Hansgrohe, Vola, Cassøe og Damixa samt mange flere. Vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig og yde den bedste service online som i vores butikker. Hos Johannes Fog får du altid kvalitet for pengene.

Find den rigtige model til dit hjem

Står du og mangler et håndvaskarmatur til dit køkken, badeværelse eller et andet rum, kan du med fordel se lidt nærmere på vores udvalg. Vi har et armatur til ethvert formål uanset, om det er køkkenvasken, håndvasken eller bryggerset, der trænger til et nyt. Et armatur til en håndvask bruges hver dag og er uundværligt i vores hverdag. Derfor er det vigtigt at finde det helt rigtige, der dækker netop dit behov. Med det rigtige armatur til din håndvask har du et effektivt redskab, både når du skal lave mad eller bare have en tår vand. Vi har altid et stort udvalg af håndvaskarmaturer hos os. Du får altid den bedste kvalitet samt et næsten vedligeholdelsesfrit produkt.

Vælg et armatur, der passer til din stil

Alt efter hvilken stil, du ønsker, er der mange valgmuligheder, når det kommer til selve designet af et armatur til en håndvask. I Danmark findes mange stilarter. Derfor anbefaler vi, at du ser lidt nærmere på dit eget badeværelse eller køkken. Tænk over den vision du har for indretningen, før du vælger dit nye håndvaskarmatur. Du skal bl.a. gøre dig tanker om formen og størrelsen på vasken, det øvrige møblements stil samt bordpladens farve og materiale. Desuden er de forskellige armaturer til håndvask beregnet til et bestemt sted i hjemmet, eksempelvis i køkkenet eller badeværelset. Du finder altid et bredt sortiment af håndvaskarmaturer fra de populære brands Hansgrohe og Vola hos os - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Køb et håndvaskarmatur online hos Johannesfog.dk

Det er godt at overveje både funktionalitet og betjeningsvenlighed, da et armatur til håndvask er et værktøj, du bruger mindst et par gange om dagen. Derfor skal det fungere upåklageligt - det må dog gerne have visse fordele. Det kan eksempelvis give god mening at vælge et berøringsfrit håndvaskarmatur til toilettet, hvor man hurtigt skal vaske fingrene. Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores Bolig & Designhus og se vores brede udvalg. Vi har helt sikkert et håndvaskarmatur, der passer til dig.