Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Lightyears Caravaggio lamper – tidløs og progressiv æstetik

Det er ikke en hvilken som helst lampe, der bliver sat i produktion hos Lightyears. En Lightyears Caravaggio-lampes funktion går nemlig op i en højere enhed med formgivningen, og dermed giver lampen et optimalt lys. Hver enkelt detalje har et helt specifikt formål, og dermed er Lightyears Caravaggio lamper ikke skabt flot for designets egen skyld. Den røde tråd i alle produktserier hos Lightyears er den på en gang tidløse og progressive æstetik. Det ser man blive udtrykt helt konkret gennem et funktionelt design samt en raffineret lysteknik, hvilket præger Lightyears Caravaggio-lamperne helt exceptionelt. Derfor fremstår de altid som nye og moderne inden for design- og kvalitetsbelysning. Her hos Fog Bolig & Designhus har vi samlet et bredt udvalg af Lightyears Caravaggio-lamperne, og vi er næsten sikre på, at der nok skal være en lampe, der falder lige i din smag.

Udvide opfattelsen af æstetisk og funktionel belysning

Når du køber en Lightyears Caravaggio-lampe, får du en lampe, der er skabt med henblik på at udfordre den måde, vi tænker, udvikler og opfatter lys på. For Lightyears er det naturligt at stille krav til de lamper, de udvikler, fordi lys netop er en forudsætning for liv uanset, om det gælder i den enkelte bolig, eller om det gælder livet i det store perspektiv. Innovation er det mantra, der kender blandt andet Lightyears Caravaggio og ligeledes hele deres varesortiment. For Lightyears er der en vision, og den er at udvide opfattelsen af æstetisk og funktionel belysning, og dette er vi stor fan af hos Fog Bolig & Designhus. Derfor har vi også samlet et bredt sortiment af Lightyears Caravaggio-lamperne lige her i vores webshop, fordi vi er utrolig fascinerede af deres fortryllende univers. Har du spørgsmål til sortimentet eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe dig.

Smukke lamper skal være tilgængelige for mange slutbrugere

Når du køber en Lightyears Caravaggio-lampe, får du en lampe fra en lampeproducent, som er førende inden for moderne designet boligbelysning. Disse lamper er for design- og kvalitetsbevidste forbrugere, og de forstår at forene finish, design og lysudbytte i særklasse. På samme tid kan du få dem til en fair pris, som vi mener er opnåelig for de fleste. Det er ligeledes et vigtigt parameter for virksomheden, da de netop vægter højt, at smukke lamper skal være mulige at købe for mange slutbrugere. Lightyears Caravaggio-lampeserien er præget af feminine kurver, og serien er stadigt voksende. Selve målet med designet var i starten en enkelt og blød form, men dette har ændret sig undervejs i designprocessen med kurver, der når vidt omkring. Skærmen på en Caravaggio-lampe er dyb, så den ikke blænder uanset, hvor højt den sidder, og desuden er der er hul i toppen, så man sikrer et opadrettet lys.

Køb Caravaggio-lamper online hos Fog Bolig & Designhus

Cecilie Manz er designeren bag lampeserien, og tilbage i 2005 kom den første Lightyears Caravaggio-lampe på markedet. Her opnåede den lynhurtigt status som et designikon, og lige siden har efterspørgslen været skyhøj. Meget af denne succes skyldes ingen andre end Cecilie Manz og hendes mantra, som er, at selve designet aldrig må få mere fokus end selve lyset. Derfor får du en lampe, som ikke kun ser forrygende ud – den demonstrerer også et behageligt og flot lys, der ikke blænder. Designeren bag Lightyears Caravaggio-lamperne formår med stil at forene mange idéer i en og samme lampe. Den har bløde og nærmest feminine kurver, den har et sublimt direkte og blændfri lys, og så har den et blank-lakeret aluminiumsdesign, der giver lampen et næsten industrielt look på en meget moderne måde. Vil du vide mere om de flotte Lightyears Caravaggio-lamper, er du velkommen til at kontakte os i Fog Bolig & Designhus.