Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Muuto

MUUTO LAMPER – DANSK DESIGNERBRAND

Muuto er et dansk designerbrand, og navnet i sig selv er den finske betegnelse for noget så fint som et ’nyt perspektiv’. Derfor er deres brandnavn, Muuto, også ganske rammende for dette brand. De har formået at anlægge et nyt perspektiv på det skandinaviske design, med en vision om at skabe forandringer i branchen. De designer flot interiør til det moderne hjem, og de har formået at positionere sig som et af de mest foretrukne brands inden for boliginteriør på trods af, at de kun har været på markedet i få år. De har et sortiment, der spænder over masser af forskelligt dekorativt interiør til hjemmet, og det består ikke kun af lamper. Det byder ligeledes på deres kendte borde, sofaer, tæpper, stole og meget mere dekorativt skandinavisk designinteriør. Vi har glæden af at forhandle en del af disse flotte lamper fra det populære brand. Du finder et stort udvalg af lamper lige her på vores hjemmeside, hvor vi har samlet alle vores favoritter.

 

DYGTIGE DESIGNERE GIVER KLASSISKE DISCIPLINER EN NY VINKEL

Man kan roligt sige, at det populære mærke nærmest lever og ånder for de skandinaviske designtraditioner. Skandinavisk design bygger i traditionel forstand på en minimalistisk stil. Den minimalistiske stil er særdeles lys og enkel. Den er begrænset til rene linjer og få virkemidler, hvor der anvendes enkelte livlige farver til at skabe kontraster i hjemmet. Her passer deres udvalg af designerlamper perfekt ind. De smukke matte farver og de moderne karaktertræk matcher nemlig den minimalistiske stil på bedste vis. Det kan bedst beskrives som et forsøg på at forstå succesen bag skandinavisk design, og så bygge ovenpå det ved at tilføje anderledes og nyfortolkede perspektiver. 

Deres grundlæggende værdier er et langtidsholdbart design, som både er funktionelt og æstetisk. Dette designkompagni har derfor en tilgang til udformning og materialevalg, som er helt tydelig i alle deres kollektioner. Designerne hos Muuto lægger sig om nogen i selen, så de kan bringe et nyt perspektiv til bordet. Hver gang formår de at give de klassiske discipliner en ny vinkel. Denne holdning er så gennemgående, at det ikke er nogen overraskelse, at ordet ’perspektiv’ indgår i deres brandnavn. Det nye perspektiv kommer ligeledes til udtryk i den gennemgående tendens til at give designerne i virksomheden en masse frihed. Det handler nemlig om at sætte så få rammer som muligt for dem, da man gerne vil give dem den ultimative frihed til at skabe smukke kreationer. Og smukke kreationer kan man med rette kalde deres udvalg af lamper.

 

BRANDET HAR OPNÅET SUCCES I DET STORE UDLAND

På deres relative korte tid i branchen har de formået at blive frontløbere for den nye bølge af skandinavisk design. Brandet har opnået stor popularitet på det danske marked, og den succes ses også på andre markeder uden for Skandinavien.I dag bliver brandet forhandlet i hele 55 lande. De har satsets på det, der kaldes ”affordable luxury”. Den tilgang har været så stor en succes, at de i dag har en virksomhed i stor fremgang. Eksempelvis har brandet opnået stor anerkendelse på det amerikanske marked. Amerikanerne har altid haft en stor respekt for nordisk design og de produktionsmetoder, der her anvendes. Muuto er med sit særlige skandinaviske udtryk derfor også blevet en del af de brands, der karakteriserer den nye generation af dansk design uden for landets grænser.  

 

BLØDE, ELEGANTE FORMER KOMPLEMENTERET MED EN RÅ KANT

Brandet er kendt for deres forskellige pendler. Men de har også designet flere andre typer lamper, herunder gulv- og bordlamper, som alle har det karakteristiske udtryk. Fælles for alle deres lamper er, at de passer ind i ethvert rum, og giver rummet karakter. For Muutos anseelige produktion er omdrejningspunktet, at de skal skabe hverdagsobjekter, der både er kreative, funktionelle og æstetiske. Det er absolut et brand, der bliver værdsat i hele verden, så du kan trygt investere i en designerlampe fra deres sortiment. Det er et brand, der følger deres DNA til punkt og prikke, og det ses i deres designerlamper. De har bløde og elegante former, og disse komplementeres af en spændende rå kant, som er med til at gøre deres lamper uimodståelige og unikke. Det er ikke svært at genkende en lampe fra dette brand, fordi deres design netop er så præcist og skarpt i forhold til deres filosofi og mission. Derfor er du garanteret et unikt udtryk, hvis du vælger en af Muutos designerlamper. 

Deres lamper adskiller sig også ved det ekstraordinære og ofte meget alternative materialevalg, som de anvender i deres produktion. I den populære Grain pendel anvendes en blanding af bambusfibre og plastik. Denne kombination skaber en fuldkommen original lampeskærm. Strukturerne i materialet kommer til syne og lamperne får på den måde et helt særligt og varmt udtryk. Udover de flotte former og materialer fås deres lamper også i både skarpe og moderne farver. Noget af det, der kendetegner Muuto lamperne, er nemlig farvevalget. Farverne er meget matte, og så anvender de også mange kække og friske farver ud over de klassiske hvide eller sorte. Dermed er der rigeligt at vælge imellem for enhver designinteresseret. 

 

UNFOLD, LEAF OG COSY ER BLANDT NOGLE AF DE MEST KENDTE

Brandet har efterhånden skabt sig et solidt fundament, og de buldrer fremad uden at se sig tilbage. Det kan være svært at udvælge én enkelt favorit blandt de mange stilfulde og tidløse pendler blandt sortimentet. Deres flotte lampesortiment indeholder blandt andet E27 pendlen, Unfold og Grain pendlen, Leaf lampen og Cosy bordlampen, som er nogle af de mest kendte lamper blandt deres designs. E27 er kendetegnet af en meget simpel stil med sit industrielle look og enkelhed i sin nøgne pære, hvilket er med til at gøre den helt unik. Pærens simplicitet udtrykker noget der er romantisk og moderne. E27 er en hyldest til det simple og minimalistiske. Du kan bruge den som en enkelt lyskilde, eller du kan hænge den op i par eller rækker. Det er med til at skabe et moderne skandinavisk look som en lysekrone. Unfold pendel er unik fordi den er designet i silikonegummi, så du nemt kan folde lampen ud og sammen igen. Den har et industrielt udtryk, som giver kant til de fleste hjem. Den findes i et hav af farver, så der er bestemt noget for enhver smag. Den nyeste i deres lampefamilie er Fluid Pendel. Denne stilrene pendel er lavet i opalglas og passer perfekt ind i hjemmet eller i kontormiljøer, da den har et behageligt lys. Der er mange forskellige muligheder fra dette brand – det er blot at lade fantasien og kreativiteten få frit løb.

 

DE STØRSTE DESIGNERE BAG DETTE BRAND

Muutos helt store styrke er, at de samler kreativiteten af en generation af nordiske designere fra både Norge, Sverige og Danmark. Knap 40 designere har været en del af at skabe det populære univers af interiør. Heriblandt finder du Louise Cambell, Form us with love, Norway Says and Ole Jensen. Brandet tager alt det bedste fra skandinaviske talenter, og giver dem chancen for at udtrykke deres personlige designvisioner. De er derfor alle sammen med til at sætte sit præg på de lamper, der udvikles. Denne unikke tilgang til design, er det, der gør, at de skaber noget der nærmest kan betragtes som kunst. Og selv den simpleste lampe er skabt med en klar vision for designet og med stort fokus på selv den mindste detalje. 

En af de største designere, som har skabt smukke lamper for dem, er Mattias Ståhlbom. Han er en svensk arkitekt og blev uddannet på Konstfack, University of Arts and Design i Stockholm. Han har i samarbejde med Gabriella Gustafson skabt Wood-lampen, og til sammen udgør de TAF Architects. Mattis arbejder hovedsageligt som lampe- og belysningsdesigner, og han er designeren bag en række bestsellere. Det er blandt andet Can-lampen og Pin-lampen fra Zero. Desuden har han designet bestselleren hos Muuto, E27-pendlen. Han er derfor uden tvivl en talentfuld og interessant designer, som dette brand har i baghånden.

 

KØB MUUTO DESIGNERLAMPER ONLINE HOS JOHANNES FOG

Alle vores produkter fra Muuto er uden tvivl nogle, du burde tage et kig på. Vi har nøje udvalgt nogle af de mest populære designs fra deres ekstraordinære sortiment. Deres designerlamper er skabt af nogle af de bedste designere på både den nationale og den internationale scene – vi vil sige, at de i sig selv er et kunststykke. De forhandler både bord-, loft og gulvlamper, og der er absolut noget for enhver smag. Vi sætter altid en ære i at tilbyde vores kunder den bedste service. Så hvis du har spørgsmål til brandet eller vil vide mere om vores boligtilbehør, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig. 

Hvis du ønsker at holde dig opdateret med gode tilbud og nyheder på smukke lamper og andet til den moderne indretning. Så anbefaler vi dig, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan også altid holde dig orienteret ved at læse vores tilbudsavis. Her får du altid de bedste tilbud og tips om de nyeste tendenser inden for indretning og design.