Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Menu

Menu lamper – perfekt til dit boligareal og samler sig om dit hjem

Denne danske virksomhed fremstiller exceptionelle produkter til indretning, blandt andet deres flotte lamper. Hos Johannes Fog er vi overbeviste om, at du vil synes lige så godt om Menu lamper, som vi gør, og derfor har vi samlet et bredt udvalg lige her i vores webshop. De samarbejder desuden med en masse forskellige talentfulde designere verden over, og deres lamper er af høj kvalitet med et tydeligt skandinavisk look, som du helt sikkert vil få glæde af. Når du køber en Menu lampe, tager du del i deres vision, som er at lave smukke genstande til daglig benyttelse, der er med til at skabe det perfekte til dit boligareal og dermed samler sig om dit hjem. Menu lamper er formentlig nogle af dem, der har det bedste moderne design skabt af talentfulde arkitekter og designere.

Enkelt og funktionelt design til den skandinaviske boligindretning

Menu lamper varierer uden tvivl en del i deres design og udformning, hvilket kun gør brandet endnu mere inspirerende og interessant. De kan både fås som bordlamper, gulvlamper, pendler og loftlamper, og væglamper, så der er masser af muligheder, hvis du vælger at investere i en Menu lampe hos os. De er karakteriseret ved enkelt og funktionelt design og ved, at de altid passer perfekt ind i den skandinaviske boligindretning. De har fine, rene linjer, som går igen i mange af deres lampedesigns, og deres designerlamper er let genkendelige og nærmest kendetegner Menu. De er skabt i tæt samarbejde med nogle af de allerdygtigste interiørdesignere i verden. Når du køber en lampe fra Menu, er du altid garanteret et godt og behageligt lys, der giver en dejlig atmosfære i hjemmet.

Ingen grænser for, hvad de skaber af mesterlige lamper

Der er flere af Menu-lamperne, som er blevet yderst populære. Det er blandt andet JWDA Concrete-lampen, som sælger allerbedst i verden, og den kan fås i en smuk metallic udgave. Søren Rose har også lavet den utrolig populære Tribeca-serie, som er industrielle og cool designlamper. Du kan også købe fine og funktionelle Carrie LED lamper, som især er populære i de lidt mørkere måneder. Der er ingen grænser for, hvad dette brand kan skabe er mesterlige lamper. Så vil du give det sidste og vigtig touch til din indretning i hjemmet, er det uden tvivl de bedste lamper, du får fra Menu. Det er ordentlig lamper, der kan fås som hængende eller stående. Menu tilbyder et fint udvalg af utrolig lækre lamper, som garanteret kan friske ethvert rum op i din bolig.

Samarbejder med talentfulde unge som ældre designere fra hele verden

Med tiden har Menu skabt fantastiske designs, og det har de gennem samarbejder med talentfulde unge som ældre designere fra hele verden. I samarbejde med Grethe Meyer har de skabt de klassiske GM-lamper, og som nævnt tidligere har Søren rose hjulpet med til at skabe Tribeca-serien, som er inspireret af 1930’ernes USA. Det belgiske designtalent ved navn Sylvain Willenz har skabt Standard-lampen, som ifølge Menu er en moderne klassiker. Shane Schneck har design Bollard-lampen, som med en multifunktionel designløsning bidrager positivt til Menus udvalg af flotte designerlamper. Overvejer du at købe en Menu lampe, kan du roligt kigge lidt videre her på vores hjemmeside. Hos Johannes Fog har vi samlet et bredt udvalg af flotte lamper, som uden tvivl vil pynte i dit hjem.

De vil skabe objekter, der kan værdsættes nu og for altid

Menu har en klar og simpel filosofi, og det er, at de gerne vil gøre verden bedre, mindre kompliceret og ikke mindst en smule mere behagelig at vågne op til. Deres samarbejder med super talentfulde designer hjælper dem til at skabe objekter, der kan værdsættes nu og for altid. De arbejder sammen med de mest spændende og drevne kreative personer fra hele verden gennem arkitektur og design. De ønsker at producere høj kvalitetsdesign med en snert af det skandinaviske look. De er besatte med kloge løsninger for det moderne liv, og de vil gerne lave smukke objekter, der kan bruges til hverdag uanset, om det er et uundværligt køkkenredskab, en smart svævehylde eller en smuk vase, der tilføjer det afsluttende touch til ens leverum.

Køb Menu lamper online hos Johannes Fog

Hvor end det er muligt, vil Menu arbejde lokalt med mennesker fra hele verden og bevare deres evner, mens de skaber det bedste moderne design. Hos Johannes Fog er vi meget interesserede i at føre denne filosofi videre til dig, og derfor kan vi klart anbefale dig at se lidt nærmere på vores udvalg af Menu lamper. Vi er næsten sikre på, at vi har en lampe, du kan bruge. Har du spørgsmål eller brug for gode råd, er du altid velkommen til at kontakte os.