Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Le Klint

>

Væglamper

Le Klint væglamper – stolt tradition for design og håndværk

For mange har de klassiske Le Klint væglamper været i produktion i mange år, og de er stadigvæk lige så eftertragtede i dag, som de var dengang, de udkom på markedet. På samme tid er virksomheden utroligt dygtige til at fornye sig og jævnligt designe nye klassikere, hvor de stadig bibeholder denne respekt for deres stolte tradition for både designet og håndværket. Når du køber en Le Klint væglampe, får du en lampe, der egner sig rigtig godt til stuen, fordi de både giver et fantastisk lys, og så er de en designmæssig klassiker, som tager sig rigtig godt ud sammen med alle typer af møbler. Hos Fog Bolig & Designhus har vi med god grund samlet et stort udvalg af Le Klint væglamper, da vi er utrolig fascinerede af denne virksomheds fortryllende univers af flotte lamper. Vi er sikre på, at der nok skal være en lampe i vores udvalg, som falder lige i din smag.

Saxlamperne fra 1952 designede af Erik Hansen

Saxlamperne fra Le Klint kaldes både for sakselamper, saxlamper og væglamper. Disse typer Le Klint væglamper er designede af Erik Hansen tilbage i 1952, og du kan købe dem i to størrelser i henholdsvis nedadvendt og opadvendt. Man benytter sig af forskellige træsorter, når lamperne produceres, og de er hver især med til at give sit unikke udtryk. Disse Le Klint væglamper har været produceret i bøg og lys eg i mange år, men for få år siden gjorde man valnød til en del af sortimentet også ved væglamperne i træ. Senest er det de mindste saxlamper, model 324 og 335, som er udkommet i sort- og hvidlakeret træ. Som noget ret nyt kan den ene af modellerne, nemlig model 335, også fås fra den populære Snowdrop-serie med en lampeskærm. Vi synes, at Le Klint væglamper er utrolig spændende og fyldte med inspiration. Tag et kig på vores udvalg og se, om du er enig!

Mulighed for at justere på lysets placering

Der er ingen tvivl om, at saxlamperne indtager en prominent plads blandt Le Klint væglamperne. De har et flot og unikt udseende, som er let genkendeligt, og samtidigt kan man justere dem i lysets afstand fra væggen. På den måde er de praktiske som læselamper over sofaen eller en god stol. Man ser også denne mulighed for at justere på lysets placering ved Viper, Swirl, Mutatio og Carronade-væglamperne. Disse Le Klint væglamper kan alle justeres ved vinklingen af lyskeglen, så man kan rette lyset i en bestemt retning alt efter, hvor man sidder. Dermed er de meget velegnede som sengelamper ligeledes, hvor de ofte erstatter den klassiske bordlampe, man ofte har stående på natbordet. Der er mange muligheder ved en Le Klint væglampe, så derfor vil vi hos Fog Bolig & Designhus klart anbefale dig at investere i en – vi er sikre på, at du ikke vil fortryde det.

Køb Le Klint væglamper online hos Fog Bolig & Designhus

Der findes ligeledes en anden populær Le Klint væglampe, som har modelnummeret 306. Den har man både produceret i blank krom, mat krom samt messing. I dag producerer man den dog kun i messing, men det er stadig muligt at købe model 306 i krom indtil, at der ikke er flere tilbage. Den er helt unik på grund af dens funktion. Den kan nemlig både fungere som bordlampe og væglampe. Denne Le Klint væglampe har en speciel fod, som kan drejes på en måde, der gør, at den i det ene sekund er en smuk bordlampe, og i det næste kan den hænges på væggen og være en lige så stilfuld væglampe, som kan hænge ved siden af læsestolen. Denne Le Klint væglampe er uden tvivl fuldendt uanset, om den bruges som væglampe eller som bordlampe. Man lægger heller ikke mærke til, at den kan bruges til begge dele, hvilket lige præcis er kendetegnende ved Le Klint væglamper – der er altid fokus på de allermindste detaljer med intet overladt til tilfældighederne. Vil du vide mere om Le Klint væglamperne, er du velkommen til at kontakte os i Fog Bolig & Designhus.