Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Le Klint

>

Skærme

Le Klint skærme i en fantastisk kvalitet

Når man nævner lampeproducenten Le Klint, tænker man straks på de mange tidløse klassikere, de har designet gennem årtier. Le Klint skærme er klassiske og passer til langt de fleste lamper. Her er der værnet om håndværket, og de bliver stadigvæk foldet på fabrikken i Odense. I Fog Bolig & Designhus har vi samlet et bredt udvalg af de flotte Le Klint skærme, og vi har sørget for, at du har muligheden for at finde netop den model, der passer til din stil og indretning, da vi har udvalgt vores favoritter. Med en Le Klint skærm får du den bedste kvalitet, det flotteste design og uden tvivl et tidløst look, der holder i mange år.

Synonyme med virksomheden og let genkendelige

Det som Le Klint er allermest kendte for, er deres plisséskærme. Disse Le Klint skærme er utrolig unikke og stilrene i deres udseende, og designet er stramt og elegant. Le Klint skærmene er nærmest synonyme med virksomheden, og de er let genkendelige i ethvert rum. Desuden er selve produktionen af disse skærme et rent og skært håndværk, som der stadig værnes om. De håndfoldes i Danmark og kræver derfor et helt unikt håndelag for at blive helt perfekte. Dette håndelag kræver lang tid og træning at mestre, så det er ikke alle og enhver, der får lov at gøre det. Derfor får du også en helt unik Le Klint skærm, når du køber en plisséskærm for dette brand.  

Sat deres præg på det 20. århundrede

Den første Le Klint skærm blev foldet tilbage i starten af 1900-tallet af P.V. Jensen-Klint. Han foldede en plisseret lampeskærm til en petroleumslampe, som han også selv havde designet, og herefter var hele familien Klint involveret i at udvikle og forbedre disse berømte plisséskærme. Virksomheden startede decideret op i 1943 anført af Tage Klint, som er søn til P.V. Jensen-Klint. Han var en dynamisk og kreativ herre. Virksomheden har i den grad sat deres præg på det 20. århundrede med de populære plisséskærme, og de lever stadig i den grad, selvom det er mange år siden, at den første Le Klint skærm så dagens lys. Køb Le Klint skærme online hos Fog Bolig & Designhus Når du køber Le Klint skærme, får du uden tvivl smuk belysning. De er med til at give hele din boligindretning et betydeligt løft, som du vil nyde glæde af i mange år. Det kan være lidt en kamp at finde den helt rigtige lampeskærm – det er derfor, du har os. Vi har valgt at vise dig de mest populære modeller, og er du i tvivl om hvilken, du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os i Fog Bolig & Designhus.