Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Le Klint

>

Pendler og loftlamper

Le Klint pendler og bordlamper af høj kvalitet

Man kan godt argumentere for, at det er pendler og loftlamper, som Le Klint er kendte for. Le Klint pendler og loftlamper kan fås i mange forskellige modeller, størrelser og designs. Det unikke ved dem er, at mange af dem er håndfoldede og bliver lavet i Odense af de skønne foldepiger. Her laver de skærme til Le Klint pendler og loftlamper ved et stort bord i produktionen, og i det samme rum bliver disse skærme syet sammen. I dag kan nogle af Le Klint pendler og loftlamperne fås i forskellige farver. De kaldes Onefivefour og Megatwo og er lavet i et kraftigt papir. Dette er utrolig smukke lamper, som giver et meget varmt og skønt lys. Du kan også få Le Klint pendler og loftlamper fra den populære lampeserie Carronade. Se vores store udvalg lige her på siden, hvor vi har samlet nogle af de modeller og designs, som vi finder utroligt fascinerende.


Videreført håndværkstraditioner op igennem tiden

Historien om Le Klint pendler og loftlamper er ikke en fra dette århundrede men går langt tilbage til det forrige. Det er en familiedreven forretning og startede egentlig som en fritidsbeskæftigelse for familien. Snart var der dog tale om en egentlig forretning, der skulle vise sig at blive en stor succes. I dag har virksomheden videreført stolte håndværkstraditioner op igennem tiden, og er et anerkendt og respekteret navn, som både nævnes herhjemme og ligeledes i udlandet. Nøgleordene for lamperne er funktionalitet, æstetik og god håndværkskvalitet, og derfor er vi også sikre på, at du helt sikkert kan finde Le Klint pendler og loftlamper lige her i vores webshop, som vil pynte i dit hjem. Du finder dem både fra lampeserierne Swirl og Caché og ligeledes den ikoniske ”Frugtlygten”, som er designet af Kaare Klint. Vi er meget stolte over at kunne præsentere dette flotte udvalg af Le Klint pendler og loftlamper, og det byder altid på stor variation.

Formår at skabe unikke samarbejder med forskellige designere

Når du køber Le Klint pendler og loftlamper, er du sikker på at få lamper, hvor der bliver udnyttet en kombination af klassisk og moderne stil til fingerspidserne, hvilket netop gør disse lamper så fantastisk tidløse. Det bedste ved Le Klint pendler og loftlamper er, at du kan bruge dem uanset hvilken stil og indretning, du har eller ønsker i dit hjem – og så går de nærmest aldrig af mode. En af grundene til denne succes er, at virksomheden hele tiden formår at skabe unikker samarbejder med forskellige designere, som er med til at gøre Le Klint i stand til at blive ved med at forny sig og fortsat skabe nye trends, som både storsælger i Danmark, Europa og ligeledes hele verden. Deres kollektion af Le Klint pendler og loftlamper er efterhånden så stor og omfatter så mange serier, at man har mulighed for at kombinere flere af lamperne for netop at skabe det helt rigtige helhedsindtryk. Det er også en af de grunde til, at virksomheden er blevet utrolig eftertragtet som producent og designvirksomhed.

Køb Le Klint pendler og loftlamper online hos Fog Bolig & Designhus

Fordi virksomheden har haft knap 30 forskellige kreative og kunstneriske mennesker og teams til at stå til at hjælpe dem gennem tiden, har hvert enkelt Le Klint pendler og loftlampe fået et helt personligt udtryk, der netop er med til at afspejle designernes eget syn på, hvordan en Le Klint pendler og loftlampe skal se ud. Du få lamper, der er designet af blandt andet Philip Bro Ludvigsen, Harrit-Sørrensen + Samson, Niels Grunnet-Jensen og mange flere, som alle har haft kæmpe succes gennem tiden med at skabe og forme de mange designs. Kig videre her på siden og få inspiration til købet af din nye Le Klint pendler og loftlampe.