Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Le Klint

>

Bordlamper

Le Klint bordlamper – stærk tradition for håndværk

Vi kan vist alle blive enige om, at Le Klint bordlamper har været utrolig populære på grund af deres tidløse design, som passer flot ind i ethvert hjem. Le Klint bordlamper er baserede på traditioner, men brandet forsøger konstant at udvikle lamper, der følger de nyeste teknologiske fremskridt samtidigt med, at de holder fast i en stærk tradition for håndværk. Køber du eksempelvis en Le Klint bordlampe med en lampeskærm, er denne således håndfoldet af foldepigerne i Odense. Dermed har du en sikker garanti for super kvalitet, som er mere end blot lys. Så vil du sætte prikket over i’et i dit hjem, skal du helt sikkert se lidt nærmere på vores store udvalg af Le Klint bordlamper af høj kvalitet.

Kombination af klassisk og moderne stil

Vi kan ikke andet end blive fascinerede af Le Klints fortryllende univers af lamper, og derfor sørger vi for løbende at udvide vores sortiment af både gamle klassikere men også de nyeste trends. Le Klint bordlamper er netop fantastisk tidsløse, fordi brandet formår at kombinere klassisk og moderne stil. Derfor kan du også købe en Le Klint bordlampe til dit hjem med garanti for, at den passer til din stil og indretning. Som nævnt tidligere har brandet de såkaldte foldepiger, og de er noget helt særligt. Der findes nemlig ikke andre steder end Odense, hvor man har holdt ved traditionen med at folde en lampeskærm og dermed gjort det til et håndværk. Det er også kun dem, der fremstiller de her krydsplisserede skærme, men mange ingeniører har dog forsøgt sig med maskiner med de samme færdigheder – men det er vist nemmere sagt end gjort. Det er nemlig meget svært at kopiere dette håndværk, hvorfor det ikke helt er slået af banen endnu.

Smukke designs der stadig vinder designelskeres hjerter

Le Klint bordlamper og mange af deres andre produkter har en lang historie bag sig. Virksomheden startede tilbage i 1900-tallet, hvor P. V. Jensen-Klint og hans sønner havde som fritidsinteresse at folde plisserede lampeskærme. P. V. Klint var både arkitekt og civilingeniør, og han var utrolig dygtig med kreativitet, former og det at skabe noget unikt. Det var de to sønner, Tage og Kaare Klint, der åbnede den første lampebutik i København, og ikke lang tid efter skabte Kaare nogle af de mest solgte lamper gennem virksomhedens historie. Nogle af dem er de flotte Le Klint bordlamper med smukke designs, som stadig vinder designelskeres hjerter den dag i dag. Der anvendes forskellige materialer til fremstilling af Le Klint bordlamper, som blandt andet er messing, krom og glas. Mange af dem er faktisk i stort omfang, men ikke udelukkende, designet til de føromtalte plisserede lampeskærme. Dog er der undtagelser som de designmæssigt stramme men utroligt moderne Mutatio, Caché, Viper og Carronade-lamper, der alle har et unikt udtryk, som er med til at bryde det håndfoldede design ved Le Klint bordlamper.

Køb Le Klint bordlamper online hos Fog Bolig & Designhus

Virksomheden formår hele tiden at skabe unikke samarbejder med forskellige designere, hvilket gør dem i stand til at blive ved med at forny sig og fortsat skabe nye trends, der ikke bare storsælger i Danmark og Europa men også i hele verden. Le Klint bordlamper kommer altså fra en traditionel og gammel virksomhed, som er utrolig eftertragtet, og det er de, fordi deres kollektion fortsat vokser sig enorm og omfatter utrolig mange serier. Derfor kan du kombinere Le Klint bordlamper med andre lamper for på den måde at skabe et rigtig godt helhedsindtryk. Vil du vide mere om dette fantastiske brand, er du velkommen til at kontakte os i Fog Bolig & Designhus. Du må også meget gerne kigge videre på siden efter flere Le Klint bordlamper.