Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

Artemide

Se vores store udvalg af Artemide lamper her på siden

Her hos Johannes Fog finder du et bredt udvalg af kendte lamper fra det klassiske brand Artemide. Artemide blev grundlagt i 1960 af Ernesto Gismondi og er den dag i dag én af de mest kendte brands inden for belysning i verden. Brandet er altid ensbetydende med design, innovation og de er specielt kendt for dets italienske design. Artemide har bidraget til historien om international design gennem mange år og specielt kendt for produkter som eksempelvis Tolomeo, Pipe og Eclisse. Virksomhedens filosofi bygger på ”The Human Light” som går ud på, at deres produkter er meget mere end yderst raffineret design produkter. Det er produkter, som er skabt ud fra menneskers oplevelser i forhold til at opfylde menneskers behov. Denne filosofi går i al sin helhed ud på, at de vil gøre lys til en måde, hvorpå man kan forbedre livskvaliteten for kunderne. Så hvis du er interesseret i italiensk design, når det er allerbedst, så tag et kig på vores brede sortiment. Du kan også vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil blive holdt opdateret omkring udsalg.

Artemide – Virksomheden der mikser innovation med visdom

Den første lampe blev til i 1959 og var designet af Sergio Mazza og lampen fik navnet Alfa. Artemide lamperne er at finde rundt omkring i hele verden, og de bliver faktisk set som design ikoner og bliver udstillet på mange forskellige museer rundt omkring i verden. De har gennem årerne samarbejdet med mange forskellige designere i udviklingen af deres lamper. De søger hele tiden at være innovative, og netop derfor har de samarbejder med både italienske og internationale universiteter. Artemide har 750 ansatte og produkterne bliver distribueret i helt præcist 98 forskellige lande i hele verden, og de bliver produceret i Canada, Ungarn, Frankrig og Italien. De har til formål at udvikle produkter, som er en blanding af ny teknologi og gammel visdom, så de på den måde skaber produkter, der udtrykker et bæredygtigt design.

En virksomhed med fokus på innovation og bæredygtighed

Artemide går meget op i at udvikle deres produkter helt korrekt, og derfor har de et helt innovationscenter, der står for netop denne udvikling. Centret udvikler og gør hvert enkelt nyt produkt skarpere, alt lige fra konceptudvikling til den faktiske industrielle produktion. Dette gør de, for at garantere de bedste produkter i forhold til kvalitet og internationale standarder, så alle deres produkter lever op til dette. Innovation er ét af nøgleordene for Artemide, da de søger at skabe produkter, som tilfredsstiller de mest efterspurgte behov, og dermed hele tiden skal følge med udviklingen og være innovative. Bæredygtig udvikling er endnu et nøgleord i Artemide og deres virksomheds filosofi, da de altid har været meget fokuseret på bæredygtighed i form af økorigtigt design. Deres måde at leve op til dette på, er ved at promovere deres førende produkter i nye versioner, som har et lavt energiforbrug.