Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg

SE VORES STORE UDVALG AF STIKSAVE

Leder du efter en sav, som er anvendelig i mange arbejdssituationer og positioner, som du både kan save lige eller i kurver med? Så er det en stiksav, at du er på jagt efter. Hos Johannes Fog finder du et stort udvalg i de forskellige typer stiksave – så hvad enten dit behov er, stort eller småt, så kan du finde den rigtige maskine inde på vores webshop. Vi tilbyder dig kendte og populære stiksave i høj kvalitet fra mærkerne: Bacho, Bosch, Dewalt, Festfool, Makita og Ryobi. Du vil naturligvis også kunne finde klinger, og hvad du ellers mangler til din maskine i vores store sortiment.

 

OPGAVER TIL STIKSAVEN

En stiksav gør sig anvendelig i mange forskellige opgaver, hvilket gør værktøjet meget eftertragtet til byggeprojektet. Har du krævende savearbejde i dit byggeprojekt, så har du også brug for en stiksav. Når der skal skæres huller i plader til bl.a. køkkenvaske, amature osv., så kommer stiksaven til sin ret. Til sådanne typer opgaver vil pladsen ofte være trang og det vil ofte kræves, at der skæres i kurver, hvilket dette arbejdsredskab er formålstjenlig til. Saven udmærker sig også til at skære plader til i generel forstand. Skal længden tilpasses på dine reglar så skær dem til i en fart. Skal der laves huller i din gipsvæg, så er det også en stiksav, at du står og mangler. Denne type sav er uundværlig i mange henseender, særligt når det kommer til specielle og krævende opgaver i dit projekt.

 

KEND DIT BEHOV

Når du skal vælge en stiksav, så skal du tage udgangspunkt i dit behov, da der findes en lang række forskellige varianter. Hvis du blot skal save fra tid til anden, så vil en højeffektiv maskine måske ikke være nødvendig for dig. Hvis du derimod hyppigt bruger maskinen og skal save meget i dit byggeprojekt, så har du formentlig en lang proces foran dig, hvorfor det kan være rart med et værktøj, som hjælper dig til at få noget for hånden. Det er vigtigt at prøve at tænke igennem, hvilke opgaver, at du konkret vil komme til at bruge arbejdsredskabet til. Når du har identificeret opgaverne, så vil du have lettere ved at vælge, hvilken type stiksav, at du har behov for.

 

DINE VALGKRITERIER

Vi tilbyder to forskellige typer af dette arbejdsredskab. Den ene type har stavgreb og den anden type har bøjlegreb. Saven med stavgreb vil kunne bruges til flere arbejdsopgaver end maskinen med bøjlegreb, da en stiksav med stavgreb er mere handy og funktionel, heraf kommer også en højere pris. Med stavgreb er det muligt at save både oppe og nedefra, hvor det kun er muligt oppefra med bøjlegrebstypen. Er du til akku eller ledning? Hvis du skal flytte dig meget med dit værktøj, så kan det være en fordel at vælge en i akku. Når du er kommet frem til, hvilken type, som er den rette for dig, så er det næste spørgsmål, hvor effektiv maskinen skal være. Dette finder du ud af ved at kigge på maskinens slagantal og slaglængde. Jo højere disse tal er des mere effektiv, vil maskinen være.