Bolig & Designhus
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm Byggecenter
Hørsholm Trælast
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Træ - trykimprægneret

>

Terrassebrædder

Se vores brede udvalg af terrassebrædder

Du finder altid et bredt udvalg af terrassebrædder i den populære træsort fyr, når du handler hos Johannes Fog. De er desuden imprægneret med en bestemt type imprægnering, der er godkendt af Miljøstyrelsen - derfor kan disse typer brædder holde til lidt af hvert. Når du shopper terrassebrædder hos os, er du altid garanteret den bedste service - både online og i butikkerne. Tøv derfor ikke med at komme til os.

Gør din hverdag nemmere

Vil du gerne investere i terrassebrædder, der er anvendelige til mange formål, kan du med fordel se lidt nærmere på vores brede sortiment. Når brædderne er trykimprægnerede, betyder det, at de er kemisk behandlet. Derfor er de modstandsdygtige over for biologisk nedbrydning i form af bl.a. svampeangreb eller råd. Det giver dem desuden en bedre holdbarhed. Derfor bør du vælge trykimprægnerede terrassebrædder, hvis du gerne vil have lagt en ny træterrasse i den bedste kvalitet. Du finder altid et bredt udvalg hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie.

Du får den bedste kvalitet

Det er ofte fyrretræ, der kommer igennem denne imprægneringsproces. Det gør det mere modstandsdygtigt og giver dig mere holdbare brædder. Både luft og fugt bliver trukket ud af træet ved hjælp af vakuum, og derefter presser man kemiske stoffer ind i træet under tryk. Dette gøres i store tanke, der fyldes med imprægneringsvæske. Alt dette giver dig trykimprægnerede terrassebrædder i en god kvalitet. Kig lidt videre her på hjemmesiden eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og lad dig inspirere.

Køb terrassebrædder online hos Johannesfog.dk

Vil du være sikker på, at terrassebrædderne er imprægnerede korrekt, skal du vælge dem, der er mærket med Nordisk Træbeskyttelses Råd (NTR). Der er nemlig kvalitetsforskel på de forskellige brædder. Hvis brædderne har dette mærke, er de behandlet korrekt og har en lang holdbarhed. De er nemlig imprægnerede med midler godkendt af Miljøstyrelsen. Desuden er træet til mindst mulig fare for miljøet og for mennesker. Hos os finder du altid disse produkter med mærket NTR - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Bredt udvalg og løbende tilbud på terrassebrædder

Ønsker du at modtage de bedste tilbud på terrassebrædder som en af de første? Så kan vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil du få tilsendt den mest aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du finder den ligeledes online.