Bolig & Designhus Lyngby
Farum
Fredensborg
Helsinge
Herlev
Hørsholm
Hørsholm Byggecenter
Kvistgård
Lyngby Trælast
Værebro
Vordingborg
Træ - trykimprægneret

>

Terrassebrædder

SE VORES STORE UDVALG AF TERRASSEBRÆDDER

Du finder altid et bredt udvalg af terrassebrædder i den populære træsort fyr, når du handler hos Johannes Fog. De er desuden imprægneret med en bestemt type imprægnering, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Trykimprægnerede terrassebrædder kan derfor holde til lidt af hvert. Når du shopper brædder hos os, er du altid garanteret den bedste service - både online og i butikkerne. Tøv derfor ikke med at komme til os.

Vores forskellige terrassebrædder er af højeste kvalitet, og de tilhører alle imprægneringsklasse NTR AB. Det betyder, at de kun skal anvendes over jordniveau. Imprægneringsklasse NTR AB er en betegnelse, der bruges om træ, der er udsat for vind og vejr eller kondens, men som ikke kommer i kontakt med jord, og som ikke er permanent i vand (for eksempel badebroer eller kajanlæg). Træ med den type trykimprægnering bruges til udvendige beklædninger, hegnsbrædder og terrasser. Så står du og så skal i gang med et gør-det-selv-projekt, hvor du skal lave en flot træterrasse? Så er du kommet til det helt rigtige sted – vi har alt, du står og mangler, til dit byggeprojekt.  

GØR DIN HVERDAG NEMMERE

Vil du gerne investere i terrassebrædder, der er anvendelige til mange formål, kan du med fordel se lidt nærmere på vores brede sortiment. Når brædderne er trykimprægnerede, betyder det, at de er kemisk behandlet. Derfor er de modstandsdygtige over for biologisk nedbrydning i form af bl.a. svampeangreb eller råd. Det giver dem desuden en bedre holdbarhed. Derfor bør du vælge trykimprægnerede terrassebrædder, hvis du gerne vil have lagt en ny træterrasse i den bedste kvalitet. Du finder altid et bredt udvalg hos os. De fås i den bedste kvalitet og er nærmest vedligeholdelsesfrie. Forestil dig, at det er sommer, solen bager, og du sidder med en kold forfriskning, måske en gang koldskål, eller måske er du i gang med at tænde op i grillen? Hvor ville det være skønt at gøre alle disse ting fra din spritnye og flotte terrasse! Men for at bygge terrassen er der lige nogle ting, du skal have på plads først. Du skal for eksempel have indkøbt alle materialer, der skal indgå i projektet – og så skal du finde ud af, hvordan man gør. Her kommer Johannes Fog ind i billedet. Tag fat i os, hvis du har brug for rådgivning, gode tips eller inspiration til, hvordan du får bygget en lækker træterrasse med nogle af de bedste, mest slidstærke brædder på markedet. 

DU FÅR DEN BEDSTE KVALITET – FYR 

Det er ofte fyrretræ, der kommer igennem denne imprægneringsproces. Det gør det mere modstandsdygtigt og giver dig mere holdbare brædder. Både luft og fugt bliver trukket ud af træet ved hjælp af vakuum, og derefter presser man kemiske stoffer ind i træet under tryk. Dette gøres i store tanke, der fyldes med imprægneringsvæske. Alt dette giver dig trykimprægnerede terrassebrædder i en god kvalitet.

Hos Johannes Fog fører vi naturligvis fyr, fordi det er din garanti for høj kvalitet. I Danmark kan fyr – eller skovfyr – gro i alle jordbundstyper, men vi importerer stadig store mængder fyr, fordi det er dét træ, vi i Danmark benytter til brædder, vinduer, døre, planker, møbler, gulve, finer, lister, stolper, spånplader, papirproduktion m.m. Fyr er den anden mest producerede træsort i hele Norden, kun overgået af rødgran. Kig lidt videre her på hjemmesiden, eller kom forbi vores Trælast & Byggecenter og lad dig inspirere.

KØB TERRASSEBRÆDDER I FYR ONLINE HOS JOHANNESFOG.DK

Vil du være sikker på, at dine produkter er trykimprægnerede korrekt, skal du vælge dem, der er mærket med Nordisk Træbeskyttelses Råd (NTR). Der er nemlig kvalitetsforskel på de forskellige brædder. Hvis brædderne har dette mærke, er de behandlet korrekt og har en lang holdbarhed. De er nemlig imprægnerede med midler godkendt af Miljøstyrelsen. Desuden er træet til mindst mulig fare for miljøet og for mennesker. Hos os finder du altid disse produkter med mærket NTR - kig lidt videre og lad dig inspirere.

Generelt finder du et bredt udvalg af terrassebrædder i vores sortiment. Der er noget til ethvert formål, ethvert projekt, og vi står som bekendt klar til at rådgive dig. Skal dine terrassebrædder være trykimprægneret? Skal du bruge en form for beskyttelse eller pleje til dine terrassebrædder? Vi står klar til at rådgive dig om alt inden for bygge- og gør det selv-verdenen. 

Ønsker du at modtage de bedste tilbud på terrassebrædder som en af de første? Så kan vi klart anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil du få tilsendt den mest aktuelle tilbudsavis så snart, den er trykt. Du finder den ligeledes online. Leder du efter inspiration eller gode råd? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores flinke og kompetente personale på 45 87 10 01 eller ude i vores fysiske butikker. Både over telefonen og ude i butikkerne står vi klar til at hjælpe dig med dine specifikke byggeprojekter. Vi ønsker dig på forhånd rigtig god arbejdslyst!